سلامت خانواده

Pirsalehi: تخصیص ارز به تجهیزات پزشکی در چهار سال گذشته افزایش یافته است – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار مهر ، مهدی پیرسلی ، رئیس سازمان غذا و داروی و معاون وزیر بهداشت ، در اولین کنفرانس تجهیزات پزشکی ، دندانپزشکی و آزمایشگاه (انجمن AIMD) شرکت کرد و گفت: “برای درک بهتر وضعیت امروز ، ما باید برگردیم.” اگر به حدود سالهای 1 و 2 نگاه کنیم ، تولید ناخالص داخلی تقریباً دو برابر بیشتر از امروز بود و سهم سلامتی آن بیش از 2 ٪ بود ، اما امروز این سهم زیر 5 ٪ است. این کاهش شدید تأثیر مستقیمی در تهیه داروها و تجهیزات داشته است.

در آن زمان ، نرخ ارز ترجیحی با بازار بسیار پایین بود. این امر تهیه داروها و تجهیزات را آسانتر می کرد و سیاست گذاری بیشتر روی قیمت گذاری ، تولید یا واردات متمرکز بود. اما در سالهای اخیر ، نرخ ارز ترجیحی و توافق نامه تا سه برابر افزایش یافته است. این اختلاف باعث نگرانی و افزایش مداخلات در زمینه واردات ، قیمت گذاری و تخصیص ارز می شود.

وی گفت: در چنین شرایطی ، سازمان غذا و داروی و دستگاه های نظارتی باید مستقیماً وارد فرآیند تأمین شوند. این مسئولیت تولید کنندگان و واردکنندگان در شرایط عادی است.

وی گفت: “با وجود یا بدون تحریم ، ما برای رشد تولید ناخالص داخلی کشور باید تولید داخلی را افزایش دهیم.” پشتیبانی از تولید اولویت اصلی ما است ، همراه با واردات رسمی که هنوز هم برای برخی از کالاها ضروری است.

پیرسالیحی گفت: “در زمینه تجهیزات پزشکی ، ما با یک چالش بزرگ به نام بدهی انباشته روبرو شدیم.” با تلاش وزیر محترم ، رئیس جمهور و با اجازه رهبر عالی ، ما توانستیم 5 میلیون دلار معادل صندوق توسعه ملی بدهی بدست آوریم. این مقدار به طور معمول بین زمینه مواد مخدر و تجهیزات اختصاص یافته بود.

وی گفت: “اگرچه بدهی تجهیزات کمتر از 5 ٪ بود ، پرداخت ما به این منطقه بیشتر از نسبت بدهی بود ، زیرا شرکت های موجود در زمینه تجهیزات اغلب کوچکتر هستند و نقدینگی برای بقای آنها بسیار مهم است.”

وی افزود: “برخی به اشتباه اظهار داشتند كه بیشتر منابع به دارو اختصاص داده شده اند ، در حالی كه حدود 2 تلاش به دارو و 2 به تجهیزات اختصاص داده شده است كه حتی بیشتر از نسبت بدهی منطقه بود.”

به منظور تکمیل این پرداخت ها ، مجمع محترم حدود 6 تریلیون ریال برای پرداخت بدهی وزارت بهداشت راه اندازی کرده است. ما هر روز موضوع را با آژانس خصوصی سازی دنبال می کنیم تا سهام مناسب را شناسایی و تخصیص دهیم.

وی گفت: در زمینه مواد مخدر ، به دلیل شرکت های توزیع ، روند تخصیص سهام آسان تر است ، اما در زمینه تجهیزات ، انتقال سهام به دلیل تعدد و پراکندگی شرکت ها و روند عدم بانکی پیچیده تر است.

پیرسلی گفت: “ما در تلاش هستیم تا شرایط مربوط به زمینه تجهیزات را بهبود بخشیم و اجازه ندهیم مشکلات انباشته تا پایان سال باقی بماند.”

وی افزود: با وجود همه محدودیت های موجود در ارز ، طی چهار سال گذشته ، از سال 1 تا 2 ، تخصیص ارز به حوزه تجهیزات پزشکی نه تنها کاهش یافته است ، بلکه هر سال افزایش یافته است. ” حدود 1 میلیارد دلار در سال 2 ، حدود 1 میلیارد دلار در سال 2 ، به 1 میلیارد دلار در سال 2 و 2 میلیارد دلار در سال 2.

پیر سلیحی اذعان کرد: در حالی که تخصیص ارز به بخش دارو در همین مدت کاهش یافته است ، این نشان می دهد که کمبود ارز ما را وادار کرده است تا بیشتر روی تجهیزات واردات تمرکز کنیم.

وی گفت: “ما نمی توانیم انتظار رشد ، پشتیبانی از تولید و تسهیل امور بدون چالش را داشته باشیم.” واقعیت این است که تا زمانی که این نرخ باقی بماند ، باید اعتراف کنیم که محدودیت هایی وجود خواهد داشت.

وی افزود: “امروز ما هنوز هم نرخ 1.5 تومن را حفظ می کنیم ، زیرا ما روشهای خاصی برای کنترل پرداخت جیب های مردم ارائه نداده ایم.” وقتی صحبت از از بین بردن ارز ترجیحی می شود ، کمتر افراد در مورد استراتژی های جبران خسارت صحبت می کنند. نحوه تأمین نقدینگی ، نحوه عملکرد بیمه و آنچه دولت دارد.

Pircelihi گفت: “هر وقت تصمیم گیری دشوار در زمینه بهداشت وجود دارد ، برخی به دنبال مقصر هستند نه همکاری و همدلی.” اگر امروز به جای ایجاد همبستگی ، اختلافات را تقویت کنیم ، سال آینده همان موضوعات را تکرار خواهیم کرد.

وی گفت: زمینه تجهیزات پزشکی بیش از هر زمان دیگری به انسجام ، سیاست گذاری دقیق و پذیرش حقایق نیاز دارد. اگر تصمیم بگیریم که ارز ترجیحی بمانیم ، باید عواقب آن را نیز بپذیریم. چه در سطح دولت ، مجلس و چه در بین مردم.

وی افزود: پارلمان نمی تواند سیاستی را در یک زمینه انجام دهد ، اما بعداً کاستی ها را درخواست می کند. ” این کمبودها نتیجه همان سیاست های اولیه است. اگر ارز و ریال به اندازه کافی در بازار تأمین نشود ، قیمت ها افزایش می یابد. سازمان های بیمه گر ابتدا باید این تفاوت را تعهد کنند تا قیمت ها بهبود یابد.

پیر صالحی گفت: “همه ما به موفقیت مذاکرات و برطرف کردن تحریم ها امیدواریم.” اما حتی اگر تحریم ها برداشته شود ، ما باید اکنون آماده باشیم و ساختارهای اقتصادی بخش بهداشت را خودمان اصلاح کنیم. چه در صورت برداشتن تحریم یا اینکه تشدید می شود.

پیکلی گفت: “بسیاری از چالش هایی که امروز در زمینه تولید داریم ایجاد می شود که تولید کنندگان با کیفیت پایان نتوانند جایگاه خود را در بازار حفظ کنند.”

وی افزود: اگرچه برخی از کالاهای داخلی به دلایل مختلف ممکن است کیفیت لازم را نداشته باشند ، اما هیچ کالای تولیدی بدون استانداردهای اولیه به بازار عرضه نمی شود. “

تحریم ها بسیار سخت تر بوده است زیرا دولت قبلی ایالات متحده به قدرت رسیده است و محدودیت های نظارت و نظارت افزایش یافته است. “

وی گفت: “با وجود همه مشکلات ، ما امیدواریم که اوضاع بهبود یابد تا بتوانیم خدمات بهتری را به مردم ارائه دهیم.” تولید کنندگان و شرکت های تجاری علاوه بر مسئولیت سلامت مردم نیز باید به سودآوری معقول و معقول دست یابند.

پیرسلی گفت: “سازمان غذا و داروی همیشه از بخش خصوصی پشتیبانی می کند و خواستار تسهیل تولید کنندگان می شود.” با همکاری انجمن ها و اتحادیه های مربوطه ، ما در تلاش هستیم تا اوضاع را برای مردم آسانتر کنیم و پرداخت کنند.

در پایان ، وی گفت: “من از همه فعالان این زمینه تشکر می کنم و امیدوارم که به غرور و سعادت کشور محبوب خود دست یابیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا