8 درصد دانشجویان علوم پزشکی کشور به خودکشی فکر می کنند
به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، حسین کرمان پور در اولین همایش آزاد اندیشی وزارت بهداشت با موضوع سلامت روان و بررسی پدیده خودکشی در نیروی کار سلامت که در تالار دار برگزار شد، اظهار داشت: الفنون دانشگاه علوم پزشکی تهران: هدف ما از برگزاری چنین رویدادی دستیابی به راهکارها اقدامی برای رفع مشکلات کارکنان نظام سلامت است زیرا فشار کاری زیادی بر حوزه پزشکی وارد است. دانش آموزان و کارکنان بهداشتی.
وی افزود: رشته تحصیلی مانند علوم پزشکی وجود ندارد که بعد از آن باید برنامه ریزی کنند و باید با کار گروهی از حجم کار و فشار روانی بهورزان جوان بکاهیم.
کرمان پور به ارزیابی 10 هزار دانشجوی ورودی سال 1401 به دانشگاه های علوم پزشکی اشاره کرد و تصریح کرد: 75 درصد دانشجویان اعلام کردند که در 12 ماه گذشته هیچ گونه افکار خودکشی نداشته اند که این سرمایه بزرگی است. 8 درصد از دانش آموزان اظهار داشتند که همیشه یا اغلب و گاهی به خودکشی فکر می کنند. 6.8 درصد دانش آموزان در 12 ماه گذشته اقدام به خودکشی کرده اند.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت افزود: در این ارزیابی از دانشجویان پرسیده شد که اگر برنامه ای برای خودکشی داشتید با چه کسانی در این باره صحبت کرده اید؟ و مشخص شد که سهم گفتگو با خانواده 30 درصد، سهم مشاوران و روحانیون 8 درصد، سهم دوستان و همکلاسی ها 26.6 درصد، سهم اساتید و کارمندان دانشگاه 1.3 درصد و سایرین 24 درصد بوده است. ٪.
کرمانپور در خصوص مهمترین دلیل خودکشی در بین دانشجویان ارزیابی شده است، گفت: مهمترین دلیل کناره گیری این دانشجویان صحبت با اساتید بوده است. اساتید محترم با دانشجویان صحبت کنید و گارد خود را باز کنید. صحبت و تعامل با دانش آموزان، حدود 37 درصد باعث شد فردی که قصد خودکشی داشته باشد، دست از کار بکشد.
وی با بیان اینکه اساتید نباید تنها در کلاس و آموزش تدریس کنند، گفت: لازم است اساتید به چشمان دانش آموزان نگاه کنند و با آنها صحبت کنند و به دور از قوانین خشک آموزشی ارتباط صمیمانه تری داشته باشند.
انتهای پیام/