سلامت خانواده

8 خاصیت خیار برای سلامت بدن

به گزارش خبرآنلاین، خیار به طور کلی در گروه سبزیجات طبقه بندی می شود، اما در واقع یک میوه است. میوه ای که حاوی مواد مغذی، ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان های مختلف است که در درمان و پیشگیری از بیماری های مختلف نقش دارد. خیار کم کالری است و آب و فیبر زیادی دارد. به همین دلیل گزینه ای عالی برای کاهش وزن و آبرسانی به بدن محسوب می شود.

چندین دلیل علمی وجود دارد که چرا خوردن خیار می تواند به بهبود سلامت شما کمک کند. در این مقاله به هشت مورد از فوایدی که بدن از مصرف خیار می برد اشاره شده است:

1) حفظ سلامت استخوان ها

خیار میوه ای کم کالری و غنی از مواد مغذی است. طبق تحقیقات، خیار سرشار از ویتامین K است که به ساخت و تقویت استخوان‌های قوی و سالم کمک می‌کند.

علاوه بر این، خیار سرشار از سیلیس است، عنصری ضروری که به ساخت بافت های قوی و سالم در عضلات، رباط ها، تاندون ها، غضروف ها و استخوان ها کمک می کند.

۲) از بین بردن بوی نامطبوع دهان

خیار به دلیل داشتن آب، فیبر و فتوشیمیایی می تواند بوی بد دهان را از بین ببرد. خشکی دهان یکی از دلایل رایج بوی بد دهان است. جالب است بدانید که بیش از 95 درصد ساختار خیار را آب تشکیل می دهد و همین ویژگی باعث می شود خیار به یک ماده غذایی آبرسان تبدیل شود. هنگامی که بدن کم آب می شود، دهان بزاق کمتری تولید می کند که می تواند منجر به بوی بد دهان شود. خوردن خیار می تواند به آبرسانی دهان و افزایش تولید بزاق کمک کند.

خیار حاوی مواد شیمیایی گیاهی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و نقش مثبتی در کاهش باکتری های ایجاد کننده بوی بد دهان دارند.

3) کاهش فشار خون

خیار می تواند به کاهش فشار خون کمک کند، زیرا یک خیار خام تنها 6 میلی گرم سدیم دارد. طبق دستورالعمل های غذایی وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده، رژیم غذایی سرشار از سدیم باعث افزایش فشار خون می شود. همچنین افراد مبتلا به فشار خون بالا نباید بیش از 1500 میلی گرم سدیم در روز مصرف کنند.

4) پیشگیری از دیابت

خوردن غذاهای با شاخص گلیسمی پایین (GI) برای پیشگیری از دیابت مهم است. GI هر غذا از صفر تا 100 متغیر است. خیار دارای شاخص گلیسمی 15 است و از مواد غذایی مفید برای بیماران دیابتی محسوب می شود.

خوردن غذاهای با GI پایین می تواند به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند، که به نوبه خود به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند.

5) آبرسانی به بدن

در فهرست میوه های پر آب، خیار جایگاه اول را دارد زیرا 96 درصد آن را آب تشکیل می دهد. همچنین این میوه فاقد هرگونه چربی، کلسترول و همچنین حاوی ویتامین K، ویتامین B6 و آهن است. برای هیدراته ماندن در تابستان، می توانید از این میوه در سالاد و سایر وعده های غذایی خود استفاده کنید.

6) کاهش وزن

100 گرم خیار حدود 15 کالری مفید دارد. این مقدار همچنین یک گرم فیبر، 150 میلی گرم پتاسیم و مقدار بسیار کمی کلسیم، آهن، منیزیم، روی، ویتامین C، ویتامین های گروه B و 16 میکروگرم ویتامین K را تامین می کند.افزودن این میوه مشخصه و کم کالری به رژیم غذایی به طور قابل توجهی در کاهش وزن موثر است.

7) درمان یبوست

فیبر موجود در خیار مشکلاتی مانند یبوست را بهبود می بخشد. این میوه در صورت مصرف منظم می تواند به عنوان یک ملین موثر عمل کند.

8) کاهش نفخ

خیار سرشار از مواد مغذی خاصی است که به رفع احتباس آب و التهاب کمک می کند و می تواند راه حل خوبی برای جلوگیری از نفخ و عوارض آن باشد. این خاصیت خیار مربوط به میزان بالای پتاسیم موجود در آن است. خوردن هر خیار می تواند نزدیک به 10 درصد از نیاز روزانه بدن به این ماده معدنی مهم را تامین کند.

منبع: eatthis

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا