7 نشانه کمبود منیزیم و غذاهای مورد نیاز!
به گزارش خبرآنلاین، منیزیم یک ماده معدنی ضروری است که در بیش از 300 واکنش شیمیایی در بدن شرکت می کند و به طیف وسیعی از عملکردهای مهم کمک می کند. این به طور طبیعی در بسیاری از غذاها یافت می شود و بیشتر افراد از طریق رژیم غذایی خود منیزیم کافی دریافت می کنند.
با این حال، برخی از افراد زمانی که نمی توانند به اندازه کافی منیزیم رژیم غذایی مصرف کنند یا حفظ کنند، دچار کمبود منیزیم می شوند، چه به دلیل عوامل سبک زندگی، داروهایی که مصرف می کنند یا شرایط بهداشتی زمینه ای.
شایع ترین علائم کمبود منیزیم می تواند اولین قدم در تشخیص مشکل قبل از هشدار به پزشک باشد. ویتامین ها و مواد معدنی خاصی وجود دارند که بدن شما نمی تواند بدون آنها زندگی کند و منیزیم یکی از این مواد معدنی است.
ریچارد اسکنلان، آسیب شناس بالینی و رئیس شورای کالج آسیب شناسان آمریکایی (CAP) توضیح می دهد: “منیزیم عنصری است، بسیار شبیه سدیم و کلسیم، که برای حفظ سلامت بدن شما بسیار مهم است.” منیزیم برای حفظ عملکرد طبیعی قلب و ریه و همچنین برای کنترل فشار خون و سایر عملکردهای مغز و سیستم عصبی مهم است.
مؤسسه ملی بهداشت (NIH) اضافه می کند که منیزیم به تنظیم قند خون، عملکرد ماهیچه ها و رشد پروتئین، استخوان ها و DNA کمک می کند. هفت علامتی که هشدار دهنده کمبود منیزیم در بدن است به شرح زیر است:
- خستگی
- میگرن
- ریتم غیر طبیعی قلب
- تهوع و استفراغ
- گرفتگی و ضعف عضلانی
- اختلال سیستم ایمنی
- بی حسی یا گزگز در پاها یا دست ها
اسکنلان میگوید: اگر رژیم غذایی سرشار از چربی، غذاهای سرخشده و شکر داشته باشید و شامل آجیل، دانهها، سبزیجات برگ سبز، غلات کامل و حبوبات نباشد، ممکن است در برخی مواقع دچار کمبود منیزیم شوید. کسانی که ممکن است نتوانند غذا را به اندازه کافی بپزند ممکن است دچار کمبود منیزیم باشند. او هشدار می دهد که اگر به طور منظم الکل مصرف کنید، می توانید منیزیم را نیز از دست بدهید زیرا الکل می تواند در جذب منیزیم اختلال ایجاد کند و باعث تکرر ادرار شود.
به گفته اسکنلان، اسهال مزمن می تواند سطح منیزیم را همراه با مشکلات کلیوی کاهش دهد. اگر کلیه های شما به درستی کار نمی کنند، می تواند مانع از جذب مجدد منیزیم در بدن شود. افراد مبتلا به دیابت کنترل نشده نیز می توانند منیزیم را از دست بدهند.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین