سلامت خانواده

5 ٪ از قربانیان این حادثه کمتر از 5 سال سن دارند

به گفته خبرگزاری IMNA و نقل شده به نظر می رسدحمید رضا خان ، که در کنفرانس علمی ، نه به طور تصادفی! وی با اشاره به اهمیت این اسکن ، مشکلات و چالش های ناشی از تصادفات ترافیکی را توضیح داد و اظهار داشت: وظیفه اصلی این اسکن ایجاد حساسیت و آگاهی از حوادث راهنمایی و رانندگی و مشکلات و مشکلات آن ، همراه با حساسیت ، همچنین مهم است. بخشی از جامعه درک مناسبی از خطر تصادفات ندارد و بدون در نظر گرفتن عواقب ، آنها غیر ضروری هستند.

وی افزود: 6000 نفر به دلیل تصادفات ترافیکی هر سال به مراکز پزشکی می آیند که از این تعداد 6000 نفر به خدمات بستری نیاز دارند و 5 ٪ از آنها دارای انواع معلولیت هستند.

رئیس مرکز تحقیقات بهداشتی در تحقیقات حوادث و علوم بهداشت اجتماعی ، با اشاره به وضعیت حوادث ترافیکی در کشور ، گفت: “5 ٪ قربانیان کمتر از 5 سال قدمت دارند ، تصادفات ترافیکی جمعیت جوان و تولیدی کشور را کاهش می دهد ، که با سیاست های جمعیتی جوانان مغایرت دارد.”

وی در مورد استفاده گسترده از موتور سیکلت در کشور گفت: 2 ٪ مرگ و مرگ مایه این به دلیل تصادفات در موتورسواران و عابران پیاده است.

خان با اشاره به تجربه موفقیت آمیز ارتباطات از راه دور در دوره Corona ، گفت: “در کشورهای اروپایی ، تجربه ارتباط از راه دور پس از کرونا و کاهش ترافیک ادامه یافت ، اما در کشور ما پس از کرونا افزایش یافته است و ما نتوانستیم از این فرصت استفاده کنیم.” جاده های روستایی یکی از خطرناک ترین جاده ها است و ما باید توجه ویژه ای به آنها داشته باشیم.

رئیس مرکز تحقیقات بهداشت در مرکز تحقیقات فاجعه و فاجعه دانشگاه توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: “تعداد اتومبیل های کشور در حال افزایش است ، اما زیرساخت های جاده ای به طور قابل توجهی رشد نکرده است ، ما یک چالش مهم به نام خودرو در کشور داریم که نیاز به راه حل دارد.”

خان ، که بر مسئله امنیت عابر پیاده تأکید کرده است ، به ویژه زنان: طبق یک مطالعه ، عابران پیاده ، به ویژه زنان ، در پیاده روها احساس امنیت نمی کنند ، پیاده روها توسط مغازه داران و فروشندگان اشغال می شوند و حتی موتورسواران از آنها استفاده می کنند. اکنون شهر بیشتر برای اتومبیل ساخته شده است و ما باید در مورد ایجاد معابر و فضاهای بیشتر برای عابران پیاده فکر کنیم.

وی اظهار داشت که رانندگان پرخاشگرانه برای محرومیت اجتماعی به کار می روند و اظهار داشتند: محققان دانشگاه توانبخشی و علوم بهداشت اجتماعی آماده تهیه پروتکل برای محرومیت اجتماعی رانندگان پرخطر هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا