سلامت خانواده

5 ٪ از افراد میانی ایران تحت تأثیر “ریفلاکس معده” قرار می گیرند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدKamran Bagheri Lankrani ، با اشاره به روز جهانی بهداشت گوارشی و شعار امسال “تغذیه برای شکستن” ، افزود: “حدود 5 ٪ از بیماری های شدید دستگاه گوارش به دلیل تغذیه ناکافی است.”

وی گفت: هدف اصلی روز جهانی دستگاه گوارش صحبت با مردم در مورد سلامت دستگاه گوارش آنها است. واقعیت این است که با تأمین تغذیه مناسب ، بخش مهمی از بیماری های دستگاه گوارش ، از جمله بیماری های آزار دهنده مانند ریفلاکس این امر مانع از بازگشت اسید معده به مری و سرطان شد.

Bagheri Lankrani اظهار داشت: این بیماری ریفلاکس معده ، اگرچه کشنده نیست ، بسیار آزار دهنده است و حدود 2 درصد از جمعیت متوسط ​​کشور تحت تأثیر قرار می گیرد. از طرف دیگر ، بسیاری از سرطانهای دستگاه گوارش نیز به طور مستقیم با نوع تغذیه مرتبط هستند. تغذیه هوشمند و سالم می تواند کیفیت زندگی را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد و از سرطانهای دستگاه گوارش جلوگیری کند.

یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر اهمیت بازگشت به مصرف سنتی تغذیه ایران تأکید کرد: مصرف فیبر بیشتری که در سبزیجات و میوه ها یافت می شود و همواره جایگاه بالایی در تغذیه ایران داشته است می تواند به جلوگیری از سرطانهای دستگاه گوارش کمک کند. افزایش مصرف فیبر در رژیم غذایی می تواند سرطان روده بزرگ را تا 5 ٪ کاهش دهد. در مقابل ، مصرف گوشت فرآوری شده مانند سوسیس و سوسیس می تواند 5 ٪ به شیوع سرطان روده بزرگ اضافه کند.

وی همچنین به فواید غذاهای کم چربی و غذاهای آب پز در مقایسه با غذاهای پر آب اشاره کرد و گفت: “متأسفانه محل سبزیجات و برخی از میوه ها در سبد خانگی ایران فراموش می شود و در مواجهه با مصرف مواد فرآوری شده مانند کنسرو ، سوسیس ، سوسیس ، نوشیدنی و غذاهای چرب در حال افزایش است.”

Bagheri Lankrani به نوع روغن مصرفی اشاره کرد و گفت: روغنهایی که امگا -3 بالایی دارند باعث التهاب می شوند ، در حالی که روغن های امگا -3 بالاتر مانند روغن زیتون مطلوب تر هستند. همچنین به عنوان یک ماده سرطان زا برای اضافی مواد غذایی شناخته می شود.

یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه به بیماری کبد چرب اشاره کرد و گفت: “دلیل اصلی این بیماری شیوه زندگی اشتباه است ، از جمله تغذیه ناکافی و ورزش نکردن ؛ یک تصور غلط متداول در مورد مصرف الکل وجود دارد که برخی معتقدند مصرف کم الکل مضر نیست ، اما مطالعات اخیر در مجلات معتبر علمی در سطح در سطح سطح در سطح علوم در سطح علمی در سطح علمی در سطح علمی در سطح علمی وجود دارد بین المللی این نشان داده است که حتی مقادیر کم الکل برای کبد و سرطان زا مضر است.

وی تشدید بیماری کبد چرب و افزایش خطر ابتلا به سرطان کبد در افراد چاق که مصرف الکل را افزایش می دهد ، ارزیابی کرد.

به گفته رئیس مرکز تحقیقات سیاست های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، با بهبود تغذیه و شیوه زندگی سالم می توان از 5 ٪ از سرطانهای دستگاه گوارش جلوگیری کرد و یا با تشخیص زودرس تحت درمان قرار می گیرد.

Bagheri Lankrani با اشاره به سه سرطان کشنده در ایران ، از جمله سرطان معده ، پستان و روده بزرگ ، گفت: کاهش این آمار صرفاً با جراحی ، بستری و شیمی درمانی نیست ، بلکه باید از افزایش سواد بهداشت عمومی جلوگیری کرد.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد شیوع مشکلات دستگاه گوارش در استان فارس ، گفت: “یک سوم از افراد فارس دارای کبد چرب هستند که این یک زنگ مهم است ، زیرا این امر احتمال بیماری قلبی عروقی و سرطان را افزایش می دهد.”

Bagheri Lankrani در مورد سرطان های رایج دستگاه گوارش در استان فارس که در درجه اول در سرطان روده بزرگ و سرطان معده قرار گرفته است ، افزود: در برخی از قسمت های نیمه شمالی کشور ، سرطان معده شایع تر است.

“خوشبختانه ، این غربالگری تحت پوشش وزارت بهداشت قرار گرفته است و مدفوع معاینه مدفوع آسان و در دسترس است ؛ اگر در این آزمایش خون تحت تأثیر مشاهده شود ، باید اقدامات تشخیصی بیشتری انجام شود ؛ این غربالگری برای افراد بدون علامت است ، اما افراد مبتلا به مدفوع یا سابقه سرطان معده در اقوام باید دقت بیشتری داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا