سلامت خانواده

5 ماده غذایی برای تقویت قدرت مغز

علی سلیمی: خوردن غذای سالم برای سلامت جسمی و روحی شما مفید است. اما کدام غذاها برای شادی و سلامت مغز مهم هستند؟ چه بخواهید برای موفقیت در امتحانات تغذیه خود را بهبود ببخشید و چه در جلسات کاری خود دقیق باشید، توجه به رژیم غذایی واقعا می تواند نتیجه دهد. اگرچه هیچ غذای خاصی برای محافظت از مغز در برابر اختلالات مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر یا زوال عقل وجود ندارد، اما توجه دقیق به آنچه می خورید ممکن است بهترین شانس شما برای بهینه سازی سلامت شناختی شما باشد. در اینجا چند پیشنهاد غذایی وجود دارد.

1_ غلات: ممکن است تمرکز و توجه را بهبود بخشد.

مانند هر چیز دیگری در بدن، مغز نمی تواند بدون سوخت کافی کار کند و شکل ترجیحی سوخت آن گلوکز است. این بدان معنی است که برای حفظ تمرکز و توجه خود، باید اطمینان حاصل کنید که انرژی کافی و ثابت گلوکز دارید. می توانید این کار را با غلات کامل مانند آرد گندم کامل، جو دوسر و برنج قهوه ای انجام دهید.

2- گوجه فرنگی: می تواند اختلالات شناختی مرتبط با سن را به تاخیر بیندازد.

مطالعات حیوانی نشان می دهد که لیکوپن، یک ترکیب محافظ موجود در گوجه فرنگی، ممکن است به محافظت در برابر زوال عقل، به ویژه آلزایمر کمک کند.

3- تخم کدو: می تواند حافظه و خلق و خو را تقویت کند

دانه کدو تنبل سرشار از روی است، ماده معدنی مورد نیاز برای تقویت حافظه و مهارت های تفکر و همچنین منبع مفیدی از منیزیم، ویتامین های گروه B و تریپتوفان، پیش ساز سروتونین است که در خلق و خوی موثر است.

4_ تخم مرغ: می تواند از پیری زودرس مغز جلوگیری کند

یک ماده طبیعی به نام هموسیستئین با افزایش سن افزایش می یابد و خطر سکته مغزی، اختلالات شناختی و بیماری آلزایمر را افزایش می دهد. برخی ویتامین ها مانند B12، B6، اسید فولیک و کولین به مدیریت سطوح هموسیستئین در خون کمک می کنند. زرده تخم مرغ سرشار از کولین است و برای غشای سلولی و عملکرد مغز مورد نیاز است. کولین همچنین یک جزء کلیدی از ماده شیمیایی تقویت کننده حافظه مغز، استیل کولین است.

5 ماده غذایی برای تقویت قدرت مغز

5- کلم بروکلی: می تواند قدرت مغز را بهبود بخشد.

بروکلی منبع خوبی از ویتامین K است که برای تقویت عملکرد شناختی و بهبود قدرت مغز شناخته شده است. این ویتامین در جگر، پنیرهای سفت و آلو نیز یافت می شود. محققان همچنین گزارش داده‌اند که از آنجایی که بروکلی حاوی ترکیباتی به نام گلوکوزینولات است، به کاهش سرعت تجزیه استیل کولین ماده شیمیایی مغز کمک می‌کند. ما برای زنده نگه داشتن مغز و خاطرات خود به استیل کولین نیاز داریم. سایر سبزیجات غنی از این ترکیبات گل کلم، کلم است که می توانید از آنها استفاده کنید.

منبع: bbcgoodfood

بیشتر بخوانید: 4 راه برای تقویت حافظه

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا