5 غذای فوق العاده برای تقویت حافظه
به گزارش خبرآنلاین از همشهری آنلاین، در عصر اینترنت اطلاعات از هر طرف به دست می آید، به همین دلیل مغز ما آنقدر اطلاعات جمع آوری می کند که حتی نمی تواند چیزهای مهم را به خاطر بیاورد. بنابراین تقویت حافظه بسیار مهم است. در این مقاله لیستی از غذاهای فوق العاده ای که می توانند به تقویت حافظه کمک کنند را ذکر کرده ایم.
آجیل
آجیل هایی مانند بادام و گردو از غذاهای فوق العاده برای مغز شما هستند. اسیدهای چرب امگا 3 و آنتی اکسیدان های موجود در این آجیل از آسیب اکسیداتیو (یا استرس اکسیداتیو) محافظت می کنند. به همین دلیل، سلول های مغز شما کمتر آسیب می بینند و می توانند بهتر عمل کنند. با توجه به عملکرد محافظتی آجیل در برابر آسیب اکسیداتیو، هیچ مشکلی برای عملکرد شناختی شما وجود ندارد.
ماهی قزل آلا
ماهی سالمون حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای عملکرد مغز بسیار مفید است. اسیدهای چرب امگا 3 برای ساخت سلول های عصبی در مغز مهم هستند. بنابراین، با گنجاندن ماهی قزل آلا در رژیم غذایی خود، می توانید مغز خود را سالم نگه دارید و حافظه شما نیز بهبود می یابد.
شکلات تلخ
فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ برای مغز بسیار مفید است. اینها آسیب اکسیداتیو در مغز را کاهش می دهند، بنابراین هیچ مشکلی در عملکرد مغز وجود نخواهد داشت.
کلم بروکلی
در کنار آنتی اکسیدان ها، ویتامین K نیز به وفور در کلم بروکلی یافت می شود که برای مغز بسیار ضروری است. بنابراین، گنجاندن آن در رژیم غذایی می تواند حافظه شما را تقویت کند.
انواع توت ها
خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در توت ها یافت می شود که برای مغز بسیار مفید است. با افزایش سن، سلولهای مغز دچار آسیب اکسیداتیو میشوند و به همین دلیل به تدریج ضعیف میشوند و این میتواند عاملی برای تضعیف حافظه ما باشد.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین