5 عادت غذایی برای حفظ سلامت قلب
به گزارش خبرآنلاین، مواردی مانند فعالیت بدنی، وزن، سیگار، کلسترول، فشار خون، قند خون و رژیم غذایی عواملی هستند که بر سلامت قلب تأثیر میگذارند، نحوه تأثیر آنها بر افراد مختلف متفاوت است، اما بسیاری از بیماریهای قلبی عروقی مانند اضافه وزن، کلسترول بالا، قند و خون بالا. فشار به طور مستقیم تحت تاثیر رژیم غذایی و تغذیه است. ایجاد الگوهای غذایی سالم راهی موثر و آسان برای مراقبت از قلب و پیشگیری از بیماری ها است.
در ادامه پنج نکته مهم و کاربردی برای داشتن یک رژیم غذایی سالم به شما معرفی می شود که رعایت آنها باعث بهبود سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود.
1) میوه ها و سبزیجات را در برنامه غذایی خود بگنجانید
رژیم های غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات می توانند با تامین مواد مغذی ضروری مانند ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهند. بسیاری از میوه ها و سبزیجات حاوی سطوح بالایی از ویتامین C و E هستند که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. علاوه بر این، میوه ها و سبزیجات سرشار از پتاسیم هستند و به کاهش فشار خون کمک می کنند.
اگرچه میوه ها به طور طبیعی حاوی مقادیر زیادی قند هستند، اما باید بدانید که فیبر موجود در میوه سرعت و میزان جذب قند را در بدن کاهش می دهد.
بر اساس مطالعات، کسانی که از سبزیجات و میوه ها در رژیم غذایی خود استفاده می کنند، نشانگرهای زیستی کمتری در ارتباط با بیماری قلبی دارند.
۲) از غلات کامل استفاده کنید
خوردن غلات کامل به جای غلات تصفیه شده گام بزرگی در سلامت قلب است. تفاوت اصلی بین غلات کامل و غلات تصفیه شده این است که غلات کامل همچنان حاوی فیبر و مواد مغذی هستند، اما در غلات تصفیه شده مانند ماکارونی و نان سفید، فیبر و مواد مغذی با حذف سبوس حذف شده است.
غلات کامل منبع عالی فیبر و ویتامین های ضروری B و E، منیزیم و سلنیوم هستند که به کاهش سطح کلسترول و جلوگیری از خطر بیماری قلبی کمک می کنند.
3) مصرف چربی های ناسالم را محدود کنید
چربی های اشباع شده و ترانس می توانند سطح کلسترول بد (LDL) و خطر بیماری قلبی را افزایش دهند. با محدود کردن مصرف این چربی ها که در گوشت، غذاهای فرآوری شده و محصولات لبنی یافت می شود، به کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند.
4) دو بار در هفته ماهی بخورید
ماهی هایی مانند سالمون، تن و ساردین سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که با کاهش تری گلیسیرید، خطر بیماری قلبی، التهاب و فشار خون را کاهش می دهند.
همچنین می توانید از مکمل های امگا 3 استفاده کنید.
5) شام را زود بخورید
آخرین عادت غذایی که سلامت قلب شما را تضمین می کند این است که آخرین وعده غذایی خود را زودتر و در ساعات اولیه بخورید. این عادت به شما در مدیریت وزن کمک می کند و در ارتقای سلامت قلب نیز موثر است. مدیریت وزن عامل مهمی در کاهش خطر بیماری قلبی است. زیرا چاقی با برخی از عوارض قلبی مانند بیماری عروق کرونر، فیبریلاسیون دهلیزی و نارسایی قلبی همراه است.
طبق مطالعات، خوردن وعده های غذایی زودتر از افزایش وزن جلوگیری می کند. وقتی شام را زود می خورید، به بدن اجازه می دهید گلوکز اضافی را بسوزاند و آن را به عنوان چربی ذخیره نمی کند.
منبع: eatthis
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین