سلامت خانواده

4 ماده غذایی که بیشترین امگا 3 را دارند

به گزارش خبرآنلاین، گفته می شود اسیدهای چرب امگا 3 تاثیر مثبتی در کاهش افسردگی دارند. در ادامه 4 ماده غذایی که دارای بیشترین میزان امگا 3 هستند معرفی شده است:

تخم مرغ پرورش یافته در هوای آزاد

به گزارش ایسنا، تخم مرغ نیز منبع امگا 3 است اما به شرطی که از مرغ های پرورش یافته در مرتع و در فضای باز باشد. در واقع این رژیم غذایی جوجه ها است که نقش مهمی در استحکام تخم آنها دارد. به عنوان مثال، اگر از دانه های کتان برای تغذیه جوجه ها استفاده شود، تخم آنها سرشار از امگا 3 خواهد بود.

دانه چیا

دانه چیا همچنین منبع قابل توجهی از امگا 3 است و سرشار از مواد معدنی دیگری مانند منگنز، کلسیم و فسفر است. این دانه ها را می توان در ماست یا روی سالاد ریخته و مصرف کرد.

سویا

این غذا که در بین گیاهخواران محبوبیت خاصی دارد، نه تنها سرشار از فیبر و پروتئین است، بلکه منبع قابل توجهی از امگا 3 (1443 میلی گرم در هر 100 گرم) است. دانه های سویا یا جوانه ها را می توان به سالاد اضافه کرد یا با هر غذای دیگری مصرف کرد.

اسفناج

به گزارش یورونیوز، در میان سبزیجات سبز، اسفناج حاوی بیشترین میزان امگا 3 و به طور دقیق تر اسید آلفا لینولئیک است. کلم بروکلی نیز حاوی این ماده مغذی است.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا