2 علت مهم نفخ معده

به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، یكی از دلایل احساس ناراحتی افراد ، اما بخشی از زندگی طبیعی نفخ معده است كه توسط رژیم غذایی شخص ایجاد شده است.
نفخ معده زمانی رخ می دهد که کربوهیدرات ها به طور صحیح توسط روده کوچک هضم شوند. بسیاری از افراد مبتلا به آلرژی غذایی نفخ شکم را تجربه می کنند. بنابراین اگر از این بیماری رنج می برید ، باید با پزشک خود صحبت کنید.
اگر از یک سبک زندگی سالم و یک رژیم غذایی متعادل پیروی کنید ، این برای کنترل نفخ شکم کافی است.
اما به گفته یک متخصص تغذیه ، اگر این شرایط برای مدت طولانی ادامه داشته باشد ، برخی از غذاها وجود دارند که ممکن است باعث نفخ شوند که شما باید بدانید و بدانید چگونه این کار را انجام دهید.
5. غذاهای فرآوری شده
وی افزود: “خوردن غذاهای فرآوری شده یا فست فود به عنوان ناهار یا بعد از یک روز طولانی و خسته کننده به عنوان یک وعده غذایی آماده برای ما آسان و دلپذیر است ، اما متخصص تغذیه می گوید این غذاها اصلاح شده و فرآوری شده اند و اغلب حاوی مواد شیمیایی نامناسب هستند و شما می توانید مواد شیمیایی زیادی را مصرف کنید.”
این متخصص تغذیه می گوید ، غذاهای فرآوری شده شامل نوشیدنی های غیر الکلی ، غلات ، شیرینی ها ، چیپس سیب زمینی ، کیک و هر چیز دیگری است که توسط طبیعت تولید نمی شود. این بدان معنی است که بهترین شرایط برای کمک به نفخ معده شما خوردن غذاهایی است که طبیعی یا بسیار نزدیک به حالت عادی آنها هستند. مانند ماهی ، تخم مرغ ، غلات کامل و آجیل ، سبزیجات برگ سبز و تیره.
گندم
غذاهایی مانند ذرت و گندم حاوی فرستانت هستند. اینها کربوهیدرات هایی هستند که هضم آن برای بسیاری از افراد دشوار است.
نشانگرها در محصولاتی مانند نان ، ماکارونی ، پیاز ، سیر ، جو ، پسته و کلم بروکلی و بسیاری از افرادی که فکر می کنند شکم آنها به دلیل عدم تحمل گلوتن نفخ شده است ، یافت می شود.
کارشناسان می گویند دلیل این امر این است که وقتی کربوهیدرات ها جذب نمی شوند ، توسط باکتری های روده تخمیر می شوند ، که باعث تولید گاز و نفخ می شود.
2- شکر
همه ما گاهی اوقات عاشق دسرهای خوردن هستیم که می تواند یکی از دشوارترین مواردی باشد که باید از رژیم غذایی حذف شود.
مقادیر بالای قند می تواند منجر به عدم تعادل در باکتریهای مفید و باکتریهای مضر در روده شود که ممکن است منجر به نفخ و گاز زیاد شود.
فروکتوز یا شکر میوه به بسیاری از غذاهای فرآوری شده اضافه می شود و ممکن است هضم بسیاری از افراد دشوار باشد. توجه داشته باشید که گزینه های قند ، مانند شیرین کننده ها ، می توانند باعث گاز و نفخ شوند.
لبنیات
بیشتر لبنیات حاوی لاکتوز هستند که هضم بدن برای بدن دشوار است. اگر می خواهید با نفخ مبارزه کنید ، باید از محصولاتی مانند بستنی ، پنیر و شیر خودداری کنید.
جایگزینی محصولات سویا همچنین ممکن است به جلوگیری از نفخ شکم کمک کند. افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آنزیم های کافی در بدن برای تجزیه قندهای تولید شده در بیشتر محصولات لبنی ندارند.
محصولات لبنی همچنین می توانند برای مدتی در معده مستقر شوند و باعث چربی معده ناخواسته می شوند.
کارشناسان توصیه می کنند از گیاهان و ادویه هایی مانند هل ، زیره ، رازیانه ، زنجبیل ، زردچوبه و دارچین برای مقابله با التهاب و نفخ استفاده کنید. از آنجا که می توان آنها را به غذاها اضافه کرد یا در داروهای گیاهی مورد استفاده قرار گرفت و به تسکین نفخ معده کمک کرد.
233233
منبع:خبرآنلاین