10 چای برای کاهش علائم سرماخوردگی
به گزارش خبرآنلاین، پاییز و زمستان فصل شیوع سرماخوردگی و سایر عفونت های ویروسی است و درست است که عفونت های ویروسی مانند سرماخوردگی درمان خاصی ندارند، اما برخی داروهای غیر شیمیایی وجود دارند که می توانند علائم را کاهش دهند. بیماری و تسکین بیماری. یکی از این داروها دمنوش های گیاهی است که مورد تایید طب سنتی است. فقط لازم است بدانیم هر دمنوش چه خواص و اثر بخشی برای چه علائمی دارد. همچنین در مصرف این دمنوش ها زیاده روی نکنید. زیرا حتی استفاده زیاد از گیاهان دارویی نیز عوارض خاص خود را دارد.
در زیر 10 دمنوش گیاهی وجود دارد که می تواند به کاهش علائم سرماخوردگی و سایر عفونت های ویروسی و تنفسی کمک کند. برای هر دمنوش توضیح مختصری در مورد خواص و کاربرد آنها ارائه شده است.
چای بابونه: بابونه اثر آرام بخش دارد و برای کاهش التهاب گلو و رفع سرفه های خشک مفید است. همچنین به خواب آرام کمک می کند.
چای آویشن: آویشن خاصیت ضد عفونی کنندگی و خلط آور دارد و برای بهبود عفونت های مجاری تنفسی مناسب است. کاربردهای این دمنوش تسکین سرفه و گلودرد و تسهیل ترشح خلط است.
چای نعناع: منتول موجود در نعناع به باز شدن سینوس ها و کاهش سردرد کمک می کند. کاهش گرفتگی بینی و باز کردن مجاری تنفسی از جمله اثرات مصرف این چای است.
چای لیمو و عسل: این چای به تقویت سیستم ایمنی بدن و تسکین گلودرد کمک می کند. ترکیب لیمو و عسل ضد باکتری است و گلو را نرم می کند.
چای زنجبیل: زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و به کاهش حالت تهوع و خستگی کمک می کند. کاهش التهاب گلو، رفع گرفتگی بینی و تقویت سیستم ایمنی از کاربردهای مفید این دمنوش گیاهی است.
چای گل گاوزبان: این چای تسکین دهنده است و به بهبود علائم تنفسی کمک می کند.
چای دارچین: دارچین خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد و به دلیل خاصیت گرمایی که دارد بدن را گرم می کند. این چای در رفع گلودرد و تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.
چای گل ختمی: این چای دارای خواص ضد التهابی است و به بهبود تحریکات گلو و کاهش سرفه های خشک کمک می کند.
چای میخک: چای میخک خاصیت ضد درد و ضد عفونی کنندگی دارد و گلودرد را کاهش می دهد.
چای عناب: عناب سرشار از ویتامین C است و به کاهش التهاب و سرفه برای تقویت بدن کمک می کند.
برای تهیه هر یک از این دمنوش ها کافی است یک قاشق چایخوری یا حداکثر یک قاشق غذاخوری گیاه خشک یا تازه را در یک فنجان آب جوش بریزید و صبر کنید تا دم بکشد. زمان دم کشیدن معمولا بین 5 تا 10 دقیقه طول می کشد. همچنین می توانید از عسل یا لیمو برای بهبود طعم چای استفاده کنید. مهم ترین نکته این است که در مصرف دمنوش زیاده روی نکنید و در صورت ابتلا به بیماری های خاصی مانند دیابت و فشار خون و یا در صورت بارداری حتما با پزشک خود مشورت کنید و خودسرانه هیچ چایی مصرف نکنید.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین