1.5 میلیارد نفر در جهان کم شنوا هستند/دلایل کم شنوایی چیست؟

روز شنوایی جهانی سالانه در تاریخ 3 مارس برای افزایش آگاهی عمومی از روش های جلوگیری از ناشنوایی و ناشنوایی و ترویج گوش و مراقبت از شنوایی در سراسر جهان برگزار می شود.
آستانه شنوایی یک شخص معمولی حداقل 20 دسی بل در هر دو گوش است. اگر شخصی نتواند صداها را بشنود ، او کم است.
وجود بیش از 1.5 میلیارد نفر در جهان
ناشنوایی و ناشنوایی پدیده های گسترده ای در هر منطقه و کشور است. در حال حاضر ، بیش از 1.5 میلیارد نفر (معادل حدود 20 درصد از جمعیت جهانی) در حال حاضر با مشکل این مشکل زندگی می کنند ، 430 میلیون نفر دارای معلولیت شنوایی هستند.
براساس وب سایت سازمان بهداشت جهانی ، 34 میلیون کودک ناشنوا یا ناشنوا هستند که 60 ٪ از آنها مربوط به دلایل پیشگیرانه است. همچنین ، تقریباً 30 درصد از افراد بالای 60 سال نقص در حال شنیدن هستند.
آمار کاهش شنوایی در ایران
دلایل کم شنوایی چیست؟
عوامل کاهش شنوایی می تواند در دوره های مختلف زندگی رخ دهد.
در دوره قبل از تولد ، عوامل ژنتیکی ، از جمله شنوایی ارثی و غیر درمانی و عفونت های داخل رحمی مانند سرخچه و عفونت سیتومگالوویروس ، بر کاهش شنوایی تأثیر می گذارد.
در هنگام زایمان کمبود اکسیژن در بدو تولد ، زردی شدید در دوران نوزادی و وزن کم هنگام تولد می تواند منجر به مشکلات شنوایی در جنین ها شود.
در دوران کودکی و نوجوانی ، عفونت های مزمن گوش ، تجمع مایعات در گوش ، مننژیت و سایر عفونت ها بر کاهش شنوایی تأثیر می گذارد.
در بزرگسالی و پیرتر همچنین بیماری های مزمن ، سیگار کشیدن ، از دست دادن بشقاب حسی مرتبط با پیری ، انسداد گوش یا سر ، سر و صدای بلند ، برخی از مواد شیمیایی موجود در محل کار ، کمبودهای تغذیه ای ، عفونت های ویروسی و سایر مشکلات گوش و فریب ژنتیکی می تواند منجر به پیشرفت دیر یا تدریجی شود.
بسیاری از اثرات کاهش شنوایی را می توان با شناسایی و مداخلات اولیه کاهش داد. این مداخلات شامل برنامه های آموزشی تخصصی و برنامه های آموزش زبان برای کودکان خردسال و خانواده های آنها است. فن آوری های کمکی ، از جمله سمعک ، کاشت حلزون ، زیرنویس و سایر دستگاه ها ، می توانند به افراد مبتلا به فریب در هر سنی کمک کنند. افراد همچنین می توانند از درمان گفتار ، توانبخشی شنوایی و سایر خدمات مرتبط بهره مند شوند.
پیش بینی 2.5 میلیارد نفر برای کاهش شنوایی
براساس پیش بینی ها ، تا سال 2050 ، تقریباً 2.5 میلیارد نفر از کم شنوایی رنج می برند و حداقل 700 میلیون نفر (یکی از هر 10 نفر) ناتوانی خواهند داشت.
آیا کمبود شنوایی پیشگیری کننده است؟
پیشگیری از کم شنوایی در طول زندگی ، از قبل از تولد و زایمان تا پیری ضروری است. در کودکان ، تقریباً 60 ٪ کاهش شنوایی مربوط به دلایل پیشگیرانه است که با اجرای اقدامات بهداشت عمومی ، از جمله واکسیناسیون در برابر بیماری های عفونی ، مراقبت از مادر و کودک ، مشاوره ژنتیکی ، تشخیص به موقع بیماریهای گوش گوش ، می تواند کاهش یابد.
همچنین در بزرگسالی ، کاهش قرار گرفتن در معرض با صدای بلند ، استفاده صحیح از داروها و کاهش قرار گرفتن در معرض صدا و مواد شیمیایی می تواند از پیشگیری جلوگیری کند. میزان توصیه شده در معرض هرگونه صدا کمتر از 85 دسی بل در روز و تا 8 ساعت است.
پایان پیام/