۷ جایگزین سالم و مغذی برای کره
به گزارش خبرآنلاین، الگوی غذایی مردم تغییر کرده و با افزایش آگاهی نسبت به کلسترول و آشکار شدن ارتباط مستقیم آن با رژیم غذایی، نگاه ها به سمت محصولات غذایی مرتبط با افزایش کلسترول معطوف شده است. یکی از این محصولات که به طور بالقوه باعث افزایش کلسترول می شود کره است.
همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: جایگزینی کره با انواع فرآورده های روغنی مغذی می تواند باعث کاهش مصرف چربی های اشباع شده، افزایش تنوع چربی های سالم در رژیم غذایی و معرفی بیشتر ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر به بدن شما شود. چه به دنبال گزینههای گیاهی باشید، از جایگزینهای بدون لاکتوز گرفته تا گزینههای غنی از مواد مغذی، برای هر ترجیح و دستور غذایی جایگزینی وجود دارد. در این مقاله برخی از این جایگزین های مهم را بررسی کرده ایم.
روغن زیتون
روغن زیتون جایگزینی برای سلامت قلب به ویژه در پخت و پز است. روغن زیتون سرشار از چربی های تک غیراشباع و آنتی اکسیدان ها، از سلامت قلب و عروق حمایت می کند و التهاب را کاهش می دهد. روغن زیتون فرابکر در غذاهای خوش طعم و سالاد به خوبی عمل می کند. البته ممکن است این نوع روغن زیتون با ذائقه ما ایرانی ها مطابقت نداشته باشد، به همین دلیل بهتر است از روغن زیتون تصفیه شده بدون بو استفاده کنیم. هنگام پخت و پز، سه چهارم فنجان روغن زیتون را به جای هر 1 فنجان کره جایگزین کنید.
روغن نارگیل
روغن نارگیل یک جایگزین گیاهی برای کره با طعمی منحصر به فرد است. سرشار از تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط (MCTs) است که ممکن است انرژی و متابولیسم را افزایش دهد. روغن نارگیل که در دمای اتاق جامد است، بافت کره را تقلید می کند و می توانید به مقدار مساوی کره را برای پخت جایگزین کنید.
آووکادو
این میوه یک جایگزین کره غنی از مواد مغذی است که سرشار از چربیهای تک غیراشباع، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است. آووکادوی له شده روی نان تست یا در دستور العمل هایی مانند براونی و کلوچه پخش می شود. کره را با مقدار مساوی آووکادو جایگزین کنید و کمی مایع به آن اضافه کنید تا قوام آن حفظ شود.
کره آجیل
کره های بادام، بادام زمینی یا بادام هندی یک جایگزین خامه ای و خوشمزه برای کره هستند. آنها سرشار از چربی های سالم، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند ویتامین E و منیزیم هستند. کره های آجیل برای پخش کردن روی نان، افزودن به اسموتی ها یا پختن در کوکی ها ایده آل هستند. از آنها به اندازه کره به عنوان جایگزین استفاده کنید و از طعم متمایز آنها لذت ببرید.
ماست یونانی
این ماست یک جایگزین کم چرب و پر پروتئین برای کره در پخت است. رطوبت، نرمی و کمی رنگ را به دستور پخت اضافه می کند. بسته به ترجیحات غذایی خود، می توانید از انواع پرچرب یا کم چرب استفاده کنید. نیمی از ماست یونانی در دستور غذا را با کره جایگزین کنید تا مقداری چربی برای بافت حفظ شود.
سس سیب
این سس یک جایگزین کلاسیک کره در پخت به خصوص برای کیک، کلوچه و کلوچه است. چربی را کاهش می دهد و در عین حال شیرینی و رطوبت طبیعی را اضافه می کند. سس سیب شیرین نشده بهترین انتخاب برای جلوگیری از تغییر طعم در دستور غذای شما است. همان مقدار کره را جایگزین سس سیب کنید.
موز
موز له شده یکی دیگر از جایگزین های میوه ای برای کره است که شیرینی طبیعی، رطوبت و بافت خامه ای را فراهم می کند. این میوه سرشار از پتاسیم، فیبر و ویتامین است. از موز رسیده در دستور العمل هایی مانند پنکیک یا کلوچه استفاده کنید. موز له شده را با مقدار مساوی کره جایگزین کنید.
۲۳۳۲۳۶
منبع:خبرآنلاین