سلامت خانواده

۲ غذایی که شما را سالم و زمین نگه می دارد

یافته های جدید دانشمندان در مورد رابطه بین تغذیه و محیط زیست نشان می دهد که وقتی انتخاب هر ماده مغذی نه تنها بر سلامت ما بلکه در آینده سیاره ما تأثیر می گذارد ، تحقیقات جدیدی در Frontiers in Nutrition منتشر شده است که می تواند یک راهنمایی عملی برای سبد های غذایی خانگی باشد.

محققان آنها را از دو جنبه ارزیابی کرده اند: تأثیر بر آثار سلامت و کربن (میزان گازهای گلخانه ای از تولید تا مصرف). نتیجه این ارزیابی نشان می دهد که برخی از غذاها هم برای بدن مفید هستند و آسیب به محیط زیست را به حداقل می رسانند.

برندگان این مطالعه

پنج گروه غذایی در صدر جدول قرار گرفتند که هر دو به کاهش خطر بیماری های مزمن کمک می کنند و دارای ردپای کربن کم هستند:

  1. میوه

  2. سبزیجات

  3. مغز و دانه

  4. لوبیا (لوبیا و نخود فرنگی)

  5. غلات کامل

این غذاها نه تنها سلامت قلب را بهبود می بخشند و خطر ابتلا به دیابت و سرطان را کاهش می دهند ، بلکه گازهای گلخانه ای بسیار کمتری نسبت به گوشت فرآوری شده و فرآوری شده دارند.

از دست دادن جدول

از طرف دیگر ، محصولات گوشت گاو و گوشت هم از نظر علمی با بیماری ها و هم بالاترین ردپای کربن مرتبط هستند. به طوری که هر وعده گوشت گاو حدود 5 کیلوگرم دی اکسید کربن وارد جو می شود.

چرا این یافته ها مهم هستند؟

امروزه ، رژیم های غذایی مدرن پر از غذاهای سطحی است. به گفته کارشناسان ، این عامل سهم عمده ای در مرگ و میر ناشی از بیماری های قلب و متابولیک دارد. در همین زمان ، کشاورزی صنعتی و تولید گوشت یکی از منابع اصلی انتشار گازهای گلخانه ای و مصرف غیر ضروری آب شیرین است.

این مطالعه انتخاب یک نمودار ساده را برای مصرف کنندگان آسان کرده است: فقط بدانید که هر بار که یک بشقاب عدس یا سالاد سبزیجات را به جای استیک انتخاب می کنیم ، ما هم به سلامتی و هم آینده زمین خدمت کرده ایم.

به سفره بعدی نگاه کنید

پیام این تحقیق واضح است:
تغییرات کوچک در سفره های روزانه ، مانند اضافه کردن میوه و سبزیجات بیشتر یا جایگزینی گوشت با حبوبات ، می تواند زندگی طولانی تر و سبز را برای نسل های آینده به ارمغان آورد.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا