سلامت خانواده

۱۰ غذا و نوشیدنی های خنک برای روزهای گرم

فرهاد طالبیان: استراتژی های طب سنتی ایران برای کاهش تشنگی و تشنگی عبارتند از:

1. استفاده از شربت و خاکستر
یکی از مشهورترین و پرکاربردترین ترکیبات طب سنتی برای تسکین تشنگی ، شربت است. تک ترکیبی از سرکه و عسل یا شکر است که دارای اثر خنک کننده است. ترکیبی از این شربت با خاکستر ، که اثر رطوبت و خنک کننده دارد ، عطش را کاهش می دهد. خاکستر را در آب سرد یا با شربت بخورید تا تشنگی را به سرعت کاهش دهید.

2. خوردن میوه های آبدار و خنک
در طب سنتی ایران ، مصرف میوه های خنک مانند هندوانه ، خیار ، طالبی و انار توصیه می شود. علاوه بر تأمین آب بدن ، این میوه ها سرد هستند و به کاهش گرمای داخلی بدن کمک می کنند. همچنین ، آب این میوه ها به جای آب ساده بهتر توسط بدن جذب می شود و تشنگی را تسکین می دهد.

1. نان های گیاهی خنک شده
گیاهانی مانند آب لیمو ، گلهای بوراژ ، اسطوخودوس و کاسنی رایج ترین گیاهان دارویی سنتی برای تسکین تشنگی هستند. این گیاهان را می توان در سرما یا ولرم استفاده کرد. این نوشیدنی ها سرد هستند و علاوه بر از بین بردن عطش ، آنها نیز آرام بخش و ضد التهابی هستند.

1. از غذاهای گرم و خشک خودداری کنید
داروی سنتی ایران توصیه می کند در هنگام عطش زیاد ، از خوردن غذاهای پرشور ، سرخ شده یا بسیار گرم و خشک خودداری کنید. این غذاها گرم هستند و می توانند تشنگی را تشدید کنند.

1. مشاهده نظم در خواب و استراحت کافی
بی خوابی و خستگی نیز تشنگی را افزایش می دهد. طب سنتی ایران بر اهمیت خواب منظم و کافی تأکید دارد. خواب خوب به تعادل خلق و خوی کمک می کند و تشنگی را کاهش می دهد.

1. آببری و آب لیمو طبیعی
آب زرنگ و آب لیمو تازه می تواند به دلیل خاصیت ضد التهابی و خنک کننده ، تشنگی را کاهش دهد. توصیه می شود این نوشیدنی های رقیق شده را مصرف کنید.

عطش خود را کنترل کنید و از راه حل های سنتی پزشکی ایرانی برای سالم ماندن و لذت بردن از سلیقه های طبیعی استفاده کنید.

۴۷۴۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا