سلامت خانواده

۱۰ سبزیجات هسته ای برای کاهش کلسترول پس از 5 سال

با افزایش سن ، مدیریت کلسترول خون از همیشه مهمتر است. کلسترول بالا یکی از دلایل اصلی بیماری های قلبی است. و بیماری قلبی هنوز هم مهمترین علت مرگ در جهان است.

برای افراد بالای 5 سال ، انتخاب رژیم غذایی می تواند تأثیر قابل توجهی در سلامت عمومی داشته باشد. اگرچه داروها در کنترل کلسترول مؤثر هستند ، اما راه حل های طبیعی ، مانند اضافه کردن برگ مناسب به وعده های غذایی روزانه ، می تواند نقش مهمی در کاهش کلسترول LDL (“بد”) و تقویت سلامت قلب داشته باشد.

براساس گزارش انتخاب ، در اینجا شما به پنج نوع سبزیجات با درجه بالا معرفی خواهید شد که به کاهش کلسترول و پشتیبانی از سلامت قلب کمک می کنند:

1 کلم

کلم اغلب به عنوان یک غذا شناخته می شود و این شهرت غیر منطقی نیست. این سبزی سرشار از فیبر ، ویتامین K و آنتی اکسیدان های قوی است. کایل با اتصال به اسیدهای صفراوی در دستگاه گوارش ، به تدریج کلسترول را کاهش می دهد. همچنین لوتئین زیادی دارد. ماده ای که ممکن است مانع از چسبیدن کلسترول به دیواره شریانی شود.

چگونه مصرف کنیم؟ سیم پیچ خرد شده را به سوپ یا اسموتی ، یا سس با سیر و روغن زیتون اضافه کنید تا یک غذای جانبی سالم برای قلب تهیه کنید.

2. اسفناج: مواد مغذی و همه گیر

اسفناج منبع خوبی از مواد لوتئین ، فولات و فیبر است که همگی برای سلامت قلب مفید هستند. تحقیقات نشان می دهد که استفاده منظم از اسفناج می تواند به کاهش اکسیداسیون کلسترول کمک کند ، فرایندی که نقش اساسی در تشکیل پلاک های شریانی دارد.

چگونه مصرف کنیم؟ از آن به عنوان پایه سالاد استفاده کنید ، آن را به EUMS اضافه کنید ، یا در اسموتی سبز بریزید تا خواص کاهش کلسترول به دست بیاید.

1. برگها (چارد سوئیس): فشار خون او

برگ سرشار از منیزیم و پتاسیم است. دو ماده معدنی که از فشار خون سالم پشتیبانی می کنند و به تنظیم کلسترول کمک می کنند. ساقه های رنگارنگ و برگهای وسیع آن نیز دارای فیبر بالایی هستند که به دفع کلسترول اضافی از بدن کمک می کند.

چگونه مصرف کنیم؟ با پیاز و روغن زیتون بپزید ، یا آن را به سوپ ها و کاسه ها اضافه کنید تا به غذای خود رنگ و خاصیت سالم بدهید.

1. Argola (Rocula): سبزیجات جداگانه

اگرچه از اندازه کمی برخوردار است ، اما دارای ارزش غذایی بالایی است. این سبزی سرشار از گلوکوزینولات است. ترکیباتی که ممکن است به سم زدایی بدن و تقویت عملکرد کبد کمک کند و کبد عضو اصلی پردازش کلسترول است.

چگونه مصرف کنیم؟ آن را به سالادها اضافه کنید ، آن را در ساندویچ ها قرار دهید ، یا صبح را برای شروع سالم روی آووکادو بریزید.

1. گرنز کالرد (برگ کلم جنوبی): راز سلامت در آشپزی سنتی جنوبی

برگ کلم جنوبی ، که سالها در آشپزی سنتی جنوبی ایالات متحده مورد استفاده قرار می گیرد ، یکی از سبزیجات محبوب برای کاهش کلسترول است. این سبزی سرشار از فیبر محلول است که به از بین بردن کلسترول از جریان خون کمک می کند و همچنین حاوی فیتواسترول است که به طور طبیعی جذب کلسترول در بدن را مهار می کند.

چگونه مصرف کنیم؟ برگها را بخارپز کرده و کمی صحبت کنید ، یا از آنها به عنوان یک لایه سالم و کم کربوهیدرات استفاده کنید تا در اطراف پروتئین های لاغر پیچیده شود.

پایان

ترکیب این سبزیجات در وعده های غذایی روزانه نیازی به اصلاح رژیم غذایی کامل ندارد- فقط چند جایگزین هوشمندانه انجام دهید. با ترکیب این سبزیجات با سایر عادتهای سالم مانند فعالیت بدنی منظم ، نوشیدن آب کافی و محدود کردن غذاهای فرآوری شده ، می توانید برنامه ای را برای سلامت قلب و بدن خود بسازید.

رسیدن به 5 سالگی یک نقطه عطف مهم است. اجازه دهید این مرحله برای اولویت بندی سلامت قلب و بدن شما باشد. امروز با سبزیجات شروع کنید ، تأثیر آنها شگفت انگیز خواهد بود.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا