بهداشت و درمان

۱۰ اقدام عاجل برای برون رفت از بحران در نظام سلامت

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، محمد رئیس زاده، این نامه با عنوان: یادآوری می کند که پس از سال ها بی توجهی بیش از حد غیرقانونی و کم توجهی به جامعه پزشکی در قالب هجمه های رسانه ای فراوان و ناعادلانه. به ویژه در رسانه ملی و تریبون ها. رسمی، خشونت فیزیکی فراوان در حین خدمت، بدون پیگیری قاطع، عدم رعایت حقوق و تعرفه های قانونی، تاخیر زیاد در پرداخت مطالبات بدون جریمه دیرکرد توسط شرکت های بیمه، عدم تامین حداقل نیروی انسانی مورد نیاز مراکز درمانی عدم توجه به شرایط سخت کاری و معیشتی دستیاران و پزشکان جوان فارغ التحصیل، بی توجهی بیش از حد به مداخلات غیرمجاز در حوزه پزشکی و در نهایت بی توجهی به نظرات مراجع ذیربط و کارشناسان مرتبط بودن حوزه پزشکی توسط نهادهای تصمیم گیرنده، باعث می شود که مجرمی با فضای رسانه ای نادرست و خطای محاسباتی ناشی از آن، با اسلحه و چاقو، یک متخصص قلب 51 ساله و یک خدمتکار که بیش از 14 سال که در یاسوج به مردم شریف آن دیار خدمت کرده بود، بدون هیچ گناهی، به فجیع ترین شکل ممکن کشت و پس از آن ابزار چاپ را منتشر کرد. ذبح در فضای مجازی و آن را ننگ نامید.

اکنون جامعه پزشکی کشور از این همکار به شدت متأسف و نگران امنیت شغلی و نادیده گرفتن حداقل حقوق معیشتی خود برای هرچه بهتر خدمت رسانی به مردم عزیز کشورشان است و این در حالی است که کارکنان بهداشت و درمان کشور در هر شرایطی حاضر به خدمت بودند. حماسه دفاع مقدس در دفاع از حرم شهید دکتر اسماعیل گنجی، شهید محمدحسن قاسمی و آزاده مظلوم احمد محمدی خلق کردند و در اتفاقات اخیر شهید سرافراز دکتر علی حیدری را در لبنان تقدیم کردند.

بدون شک شرایط فعلی نتیجه عدم توجه جدی به تذکرات و درخواست های قبلی است.

اینجانب به عنوان رئیس سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، با کمال خلوص، دلسوزی و بزرگواری، نظارت بر سلامت و درمان مردم را به اطلاع شما میرسانم در صورت عدم رسیدگی به موارد فوق و ده درخواست ذیل توجه شود و اقدام اجرایی جدی و عاجل انجام شود، آینده سلامت کشور دچار فروپاشی و نابسامانی های زیادی خواهد شد که با ده ها برابر قانونی و حداقلی فعلی قابل جبران نیست. هزینه ها

لذا پیشنهاد و استدعا دارم موارد زیر در جلسه سران قوا به فوریت مطرح و اجرا شود.

1- وضع قوانین برای جلوگیری از حملات رسانه ای و خشونت فیزیکی علیه کادر بهداشتی و درمانی
2- رعایت حقوق جامعه پزشکی بر اساس قوانین و بویژه رعایت مصوبات شورای عالی بیمه سلامت در خصوص تعرفه های بهداشتی درمانی 1404 و عدم تضییع آن توسط سازمان برنامه و بودجه.
3- تامین نیروی انسانی لازم برای مراکز بهداشتی و درمانی
4- پرداخت مطالبات و معوقات کارکنان پرستاری، پزشکی و دارویی و دانشگاه های علوم پزشکی.
5- به روز رسانی پرداخت خسارت توسط شرکت های بیمه بر اساس قانون
6- اعمال جریمه دیرکرد شرکت های بیمه
7- حفظ مسئولیت نظام سلامت با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و عدم مداخله سایر نهادها بر اساس سیاست های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری.
8- وضع قوانین جدی و بازدارنده در خصوص مداخلات غیرمجاز و امور شبه علمی در امور پزشکی.
9- قاطعانه و بدون تأخیر رسیدگی به پرونده مرحوم دکتر مسعود داودی و سایر موارد مشابه.
10- پرداخت مطالبات پرسنل بهداشتی و درمانی استان کهگیلویه و بویراحمد و دانشگاه علوم پزشکی آن استان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا