سلامت خانواده

یک مزیت تخم مرغ که احتمالاً کمتر شنیده اید

یک مطالعه علمی جدید یک رژیم غذایی روزانه را برای تعیین تأثیر بالقوه آن بر عملکرد شناختی و خطر اختلالات حافظه مورد بررسی قرار داده است.

مهر در یک خبرنامه نوشت: این مطالعه نشان داد که خوردن تخم مرغ ، به اندازه دو تخم در هفته ، می تواند به دلیل وجود کولین ، یک ماده مغذی اساسی که عملکرد مغز و سلامت مغز را با پیری حفظ می کند ، به کاهش خطر بیماری آلزایمر کمک کند.

کولین یک مؤلفه اساسی در تولید استیل کولین ، یک فرستنده عصبی است که نقش مهمی در فرایندهای حافظه و یادگیری ایفا می کند. همچنین به ساخت و محافظت از غشاهای سلول عصبی کمک می کند. مطالعات قبلی نشان داده است که سطح پایین کولین در خون مربوط به افزایش تجمع پلاک های آمیلوئید و گره های پروتئین تاو در مغز است که دو مورد از برجسته ترین علائم بیماری آلزایمر است.

این مطالعه ، که توسط محققان بوستون ، واشنگتن ، دی سی و شیکاگو انجام شده است ، به داده های بیش از 5 نفر بدون زوال عقل که برای یک دوره هفت ساله توسط سلامت و تغذیه ارزیابی شده بودند ، اعتماد کرد. هدف بررسی رابطه بین رژیم غذایی و خطر زوال عقل ، به ویژه بیماری آلزایمر ، شایع ترین نوع بود. یک شرکت تابعه از 4 نفر پس از مرگ مغز خود را اهدا کرد و به محققان اجازه داد تا نشانگرهای بیولوژیکی مرتبط با این بیماری را مانند پلاک های آمیلوئید و تنگل های تائورین بررسی کنند.

محققان پرسشنامه رژیم غذایی تهیه شده توسط دانشگاه هاروارد را بررسی کردند ، جایی که شرکت کنندگان تعداد خوردن غذا را در یک دوره خاص ثبت کردند. شرکت کنندگان سپس بر اساس فراوانی به چهار گروه تقسیم شدند: کمتر از یک بار در ماه ، یک تا سه بار در ماه ، یک بار در هفته و دو یا چند بار در هفته.

نتایج نشان داد که شرکت کنندگان که حداقل یک بار در هفته تخم می خورند تقریباً نیمی (تقریباً 2 ٪) کمتر از کسانی بودند که بندرت تخم می خورند. همچنین در بدن طولانی مدت آنها افزایش قابل توجهی در سطح کولین وجود دارد.

محققان شرکت کنندگان متوفی را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که افرادی که به طور مرتب تخم مرغ می شوند ، کمتر احتمال دارد که تغییرات مغزی مرتبط با بیماری آلزایمر مانند پلاک و گره ایجاد کنند. این یافته ها از داده های بالینی پشتیبانی می کند و شواهد بیولوژیکی بیشتری برای روابط کشف شده ارائه می دهد.

با وجود قدرت نتایج ، محققان خاطرنشان می کنند که این یک مطالعه مشاهده ای است ، به این معنی که رابطه بین مصرف تخم مرغ را اثبات نمی کند و خطر آلزایمر را کاهش می دهد.

نویسندگان این مطالعه خواستار تحقیقات بیشتر برای تکرار نتایج در جمعیت های مختلف و تأکید بر اهمیت کنترل آزمایشات بالینی برای تعیین اینکه آیا مصرف تخم مرغ تأثیر مستقیمی بر خطر بیماری آلزایمر دارد ، تأکید می کنند. در صورت تأیید نتایج ، تخم ها می توانند در توصیه های گسترده تری با هدف محافظت از سلامت مغز در بزرگسالان مسن گنجانده شوند.

اگرچه بدن مقادیر محدودی کولین را تولید می کند ، اما متخصصان توصیه می کنند آن را از غذاهای غنی مانند زرده تخم مرغ ، لوبیا ، ماهی و سویا دریافت کنید. طبق اعلام انستیتوی ملی بهداشت ، زنان بالغ روزانه به 5 میلی گرم کولین نیاز دارند ، در حالی که مردان به 5 میلی گرم نیاز دارند.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا