یک فنجان چای ما چه می کند؟
متخصص دستگاه گوارش در دانشگاه های هاروارد و استنفورد اخیراً برخی از عادات مرتبط با چای را به اشتراک گذاشته است که برای سلامت روده و کبد مفید نیست. به گفته سراب ، شما باید با اعتدال چای بنوشید و همچنین میزان کافئین و زمان استفاده را در نظر بگیرید.
Hamshahri Online نوشت: این را برای اطلاعات بیشتر بخوانید.
چای با معده خالی
تحریک پوشش معده و منجر به رفلاکس ، حالت تهوع و ناراحتی.
شکر و چای شیرین
به گفته سورراب ، چای سرد یا چای با شیر و شکر منجر به کبد چرب و خطر ابتلا به دیابت می شود.
بیش از حد مصرف عصاره چای سبز
مصرف بیش از حد مکمل های چای سبز ، نه چای دم کرده ، با سمیت کبد نادر اما واقعی همراه است.
مسموم کردن چای یا لاغری
این چای ها اغلب منجر به کم آبی ، عدم تعادل الکترولیت می شوند و ممکن است در طولانی مدت به روده آسیب برساند.
چای خیلی داغ
به گفته سورراب ، نوشیدن چای بیش از حد داغ یا هر چیز دیگری در دمای بالاتر از 2 درجه سانتیگراد می تواند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.
شب گذشته چای
اگر شب ها چای بنوشید ، کافئین ساعت ها در بدن می ماند ، خواب را مختل می کند و این بر سلامت کبد تأثیر می گذارد.
چگونه می توان مضرات چای را کاهش داد؟
مصرف به همان اندازه: مصرف چای را به طور منطقی نگه دارید. به طور کلی مصرف 2 تا 5 فنجان چای در روز برای اکثر افراد بی خطر است. مصرف بیش از حد می تواند منجر به مشکلات دستگاه گوارش یا سایر عوارض جانبی شود.
کاهش مصرف کافئین: چای حاوی کافئین است که می تواند منجر به مشکلاتی مانند بی خوابی ، اضطراب و افزایش ضربان قلب شود. برای کاهش مصرف کافئین ، می توانید از چای های بدون کافئین یا چای گیاهی استفاده کنید.
از مصرف چای با غذا خودداری کنید: چای می تواند جذب مواد معدنی خاص مانند آهن را کاهش دهد. بهتر است حداقل 2 ساعت بعد از وعده غذایی چای بنوشید تا جذب آهن روی آن تأثیر نگذارد.
میزان مصرف قند و شکر را کاهش دهید: اگر قند و قند زیادی مصرف می کنید ، ممکن است مشکلاتی مانند افزایش وزن و دیابت داشته باشید. سعی کنید از شیرین کننده های طبیعی یا سطح قند پایین تر استفاده کنید.
خرید چای با کیفیت: برخی از چای ها ممکن است حاوی مواد شیمیایی یا آلاینده های محیطی باشند. چای های با کیفیت و ارگانیک را برای کاهش خطرات انتخاب کنید.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین