یک غذای محبوب برای کاهش کلسترول

به گزارش خبرآنلاین، این ماده غذایی پرطرفدار حاوی ترکیبی از چربی های مفید، فیبر و فیتواسترول است که آن را به گزینه ای سالم در رژیم غذایی تبدیل می کند.
ایسنا نوشت: متخصصان تغذیه می گویند کره بادام زمینی منبع خوبی از چربی های تک غیر اشباع و چند غیراشباع است که هر دو به کاهش LDL کمک می کنند. حتی چربیهای تک غیراشباع میتوانند کمی HDL (کلسترول خوب) را افزایش داده و خطر بیماری قلبی را کاهش دهند.
از سوی دیگر، کره بادام زمینی منبع پروتئین گیاهی است و جایگزین مناسبی برای برخی منابع حیوانی پرچرب محسوب می شود. هر دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حدود دو گرم فیبر دارد که مقداری از آن محلول است و می تواند جذب کلسترول را در دستگاه گوارش کاهش دهد. ترکیبات گیاهی فیتوسترول طبیعی در کره بادام زمینی وجود دارد و از جذب کلسترول در بدن جلوگیری می کند.
نکات مهمی که قبل از استفاده باید بدانید
کره بادام زمینی یک غذای پرکالری است، بنابراین باید از مقدار مصرفی خود آگاه باشید و بدانید که یک وعده استاندارد معادل دو قاشق غذاخوری است.
برای بهره مندی از فواید کره بادام زمینی، به دنبال محصولاتی باشید که فقط از بادام زمینی ساخته شده اند. نمونه هایی که دارای شکر، نمک زیاد یا روغن های هیدروژنه هستند می توانند بر کلسترول و حتی فشار خون اثر منفی داشته باشند.
به گزارش «Eatingwell»، اگر کره بادام زمینی به صورت طبیعی و در حد اعتدال مصرف شود، نه تنها دشمن قلب است، بلکه می تواند به کاهش کلسترول بد، افزایش کلسترول خوب، بهبود نسبت کلسترول و سلامت کلی قلب کمک کند و بخشی خوشایند و سالم از رژیم غذایی روزانه باشد.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین