یک علامت شایع کمبود “ید”

برخی از مطالعات نشان داده اند که بیش از 5 ٪ از افراد مبتلا به هورمون پایین تیروئید ممکن است نسبت به حد معمول نسبت به دمای سرما حساس تر باشند.
ایسنا در یک خبرنامه نوشت: از آنجا که ید برای تولید هورمون های تیروئید استفاده می شود ، کمبود آن می تواند سطح هورمون تیروئید را در بدن شما کاهش دهد.
از آنجا که هورمونهای تیروئید به کنترل سرعت متابولیسم شما کمک می کنند ، ممکن است سطح پایین هورمون تیروئید کند شود. متابولیسم آهسته گرمای کمتری ایجاد می کند ، که ممکن است باعث شود سرما بیش از حد معمول احساس شود.
هورمونهای تیروئید همچنین به تقویت فعالیت چربی قهوه ای شما کمک می کند. چربی قهوه ای نوعی چربی است که در تولید گرما تخصص دارد. این بدان معنی است که سطح پایین هورمون تیروئید ، که ممکن است به دلیل کمبود ید باشد ، می تواند از عملکرد بهینه چربی قهوه ای جلوگیری کند.
به گفته هلیتلین ، غذاهای زیر منابع عالی ید هستند:
- جلبک های دریایی ، یک ورق خشک کامل: 1-5 درصد RDI یا “واحد مصرف کننده در رژیم غذایی توصیه می شود”
- ماهی ، 2 اونس (1 گرم): 1 ٪ RDI
- ماست ، ساده ، یک فنجان: 1 ٪ RDI
- نمک ید ، 1/2 قاشق چایخوری (1.5 گرم): 1 ٪ RDI
- میگو ، 2 اونس (1 گرم): 1 ٪ RDI
- تخم مرغ ، تعداد زیادی: 1 ٪ RDI
- ماهی تونف ، کنسرو ، 2 اونس (2 گرم): 1 ٪ RDI
- آلو خشک ، 2 آلو خشک: 1 ٪ RDI
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین