سلامت خانواده

یک صبحانه کامل را در سپیده دم بخورید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

Anahita Mansouri ، متخصص تغذیه و عضو دانشگاه علوم پزشکی Ahwaz Jundishapur ، گفت که حدود 1 تا 2 ساعت شکاف بین افطار و شام وجود دارد و در پایان شب یک میان وعده وجود دارد و می افزاید که بدن باید در طول روز استفاده شود.

وی گفت: “از مصرف بیش از حد مایعات در سپیده دم خودداری کنید ، زیرا اینها می توانند آنزیم های دستگاه گوارش و مشکلات دستگاه گوارش را رقیق کنند.”

این متخصص تغذیه گفت: به دلیل مقدار زیاد نمک که باعث تشنگی می شود ، از غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس و سوسیس خودداری کنید. همچنین ، از خوردن کباب و غذاهای پروتئین بالا خودداری کنید ، زیرا می توانند تشنگی را نیز افزایش دهند.

وی خاطرنشان كرد: با اشاره به عدم مشاوره در مورد خوردن غذاهای دیورتیک مانند قهوه و Nescafe در سپیده دم ، وی خاطرنشان كرد: اگر از طلوع قند و قند زیادی استفاده می شود ، ممکن است قند خون به شدت افزایش یابد و سپس ریزش کند ، که می تواند باعث کسالت ، بی حسی و سردرد شود. بنابراین ، از خوردن غذاهای حاوی قند مانند شیرینی و بامیه برای سپیده دم خودداری کنید و آنها را به افطار منتقل کنید.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی Ahwaz گفت: بهتر است از مواد غذایی مانند شیر یا آب ولرم با شیرینی های طبیعی مانند خرما و کشمش استفاده کنید. از غذاهایی مانند سوپ ، شیر برنج یا چند نان و پنیر نیز می توان استفاده کرد.

وی افزود: لبنیات ، گوشت و سبزیجات گزینه های خوبی برای شام هستند و افزودند: “بهتر است از خوردن غذاهای سرخ شده در ماه رمضان خودداری کنید و در عوض غذاهای انتخاب شده در جوشانده یا بخارپز انتخاب شده اند.”

مانسوری بر مصرف زیاد مایعات در ماه مقدس ماه رمضان تأکید کرد: بهترین زمان برای مصرف مایعات شکاف بین شام و اواخر شب است. در این زمان ، از کره ، آب ، انواع شیرین کننده ها و نسخه های نمایشی مانند نسخه های نمایشی نعناع ، شربت خاکستر و تخم مرغ می توان برای تأمین مایعات بدن استفاده کرد.

وی گفت: “نکته باید در نظر داشته باشید که اگر مردم بخواهند چای مصرف کنند ، فاصله بین شام و چای باید حدود دو تا سه ساعت برای جلوگیری از جذب آهن باشد.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا