یک روش خوشمزه برای کاهش وزن!

به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، دانه های روغنی یا آجیل مانند گردو ، بادام ، کشمش ، فندق ، سویا ، نخود ، دانه های آفتابگردان و کنجد و سایر دانه ها از نظر مواد معدنی و ویتامین های لازم برای مصرف هستند.
در گذشته توجه بیشتری به مصرف آجیل ها مورد توجه قرار می گرفت و افراد بدون استفاده از انواع مکمل های غذایی مانند ویتامین ها ، کلسیم و آهن بسیار سالم بودند و همانطور که می دانید آنها قدرت بیشتری را انجام دادند که نسبت به امروز به قدرت بدنی زیادی احتیاج داشتند. اما این نیاز روزانه آنها را با استفاده از این دانه های روغنی تأمین می کرد.
به جای استفاده از میان وعده های امروز مانند تراشه و تراشه ، کودکان از چنین دانه هایی مانند گندم ، برنج ، حشیش استفاده می کردند که متأسفانه امروز ما از این نعمت الهی بی خبر هستیم.
کارشناسان تغذیه بر این باورند که دانه های روغنی (آجیل) حاوی دو ترکیب فیبر و پروتئین هستند که هر دو مهمترین عناصر در سوزاندن چربی و کاهش وزن در نظر گرفته می شوند. شما می توانید از خوردن میان وعده های چرب مانند تراشه یا چیزهای دیگر با استفاده از آجیل به عنوان یک میان وعده مفید خودداری کنید و نه تنها از گرسنگی خود جلوگیری می کنید بلکه به سوزاندن روند چربی و لاغری نیز کمک می کنید.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین