سلامت خانواده

یک دستور ویژه برای تأمین امنیت بیمارستان ها پس از جنگ 6 روزه – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سید ساجاد رازوی ، معاون وزیر بهداشت در وزارت بهداشت ، گفت: نیاز به بهبود ایمنی بیمارستان در برابر حوادث مانند آتش ، گفت: “در گذشته اقدامات بی شماری صورت گرفته است که ما سعی کرده ایم آن مسیر را جدی ادامه دهیم.” یکی از مهمترین این اقدامات ، بررسی استانداردهای ایمنی ، به ویژه در زمینه آتش نشانی در مراکز پزشکی است که متناسب با بودجه و امکانات موجود در هر مرکز است.

“تجربه نشان داده است که اگر در اوایل ثانیه ها و دقیقه های آتش سوزی اقدام خوبی داشته باشد ، می توان از یک تصادف اساسی جلوگیری کرد ؛ همانطور که در احیای بیماران ، چهار یا پنج دقیقه اول بسیار مهم است. بنابراین ، با همکاری مؤثر بین حوزه درمان و آتش نشانی ، ما به درک رسیدیم که امروز توسط طرفین امضا شده است.

با توجه به تفاهم نامه ، تصمیم گرفته شد که در کلیه شیفت های بیمارستان ، گروه های چهار تا پنج نیروی آموزش دیده حضور داشته باشند. این افراد دوره های تصادفات آتش نشانی را می گذرانند و گواهی دریافت می کنند. در صورت بروز حادثه ، یکی مسئول استفاده از یک کپسول آتش نشانی است ، دیگری گاز یا سایر اقدامات ایمنی را قطع می کند ، شخص بعدی بلافاصله آتش را صدا می کند و دیگری مسئول جابجایی بیماران و پرسنل به مناطق امن خواهد بود. هدف جلوگیری از آتش سوزی در لحظات اولیه و جلوگیری از دود و خطر خفگی است.

رازاوی تأکید کرد که بیمارستان ها یکی از اصلی ترین شاخص های مراکز اعتبار سنجی پزشکی هستند و خاطرنشان می کنند که این رویکرد سالها در این کشور بوده و با هدف بهبود استانداردهای ایمنی ، به ویژه در برابر حوادث غیر منتظره است. در حال حاضر ، حدود 6000 تختخواب فرسوده در کشور وجود دارد که باید با گذشت زمان جایگزین شوند. این روند به طور طبیعی به بودجه ارائه شده به بیمارستان ها بستگی دارد.

وی همچنین به اهمیت تأمین امنیت بیمارستان ها در موقعیت های بحرانی اشاره کرد و با اشاره به وقایع اخیر گفت: “پس از گزارش وقایع مربوط به جنگ 6 روزه ، دکتر ظفرقانی ، وزیر بهداشت ، به طور جدی برای ساخت و اصلاح بیمارستانهای امن دنبال شد.”

رازاوی افزود: تمرکز اصلی روی بیمارستان هایی است که نقش خاصی دارند یا در مواقع اضطراری بسیار مهم هستند. خوشبختانه ، این موضوع مورد استقبال برنامه ریزی و بودجه و سازمان دولتی قرار گرفته است و امیدواریم در آینده نزدیک ایمن سازی گسترده تری را ببینیم.

مقابله با حملات سایبری در طول جنگ 6 روزه

وی در پاسخ به سؤالی در مورد حملات سایبری رژیم صهیونیستی در طول جنگ شش روزه ، گفت: برخی از این حملات منجر به اختلالات در فرایند درمانی از جمله نسخه های الکترونیکی شد. با این حال ، خدمات فناوری اطلاعات و الکترونیکی وزارت بهداشت ، اقدامات لازم را مطابق با تهدیدهای ملی سایبری انجام داد. به محض این اختلال ، نسخه غیر الکترونیکی (کاغذ) جایگزین شد و روند بدون وقفه پس از حل مشکل ادامه یافت.

دروس جنگ و وقایع اخیر

در پایان ، معاون وزیر بهداشت با اشاره به درسهای بهداشتی از جنگ اخیر ، دوره تاج و سایر بحران ها ، گفت: “با دستور مستقیم وزیر بهداشت ، همه ادارات موظف بودند نقاط ضعف ، راه حل ها و پیشنهادات خود را خلاصه کنند.” هدف این است که در صورت بروز حادثه ، این کار را انجام دهیم ، ما آماده تر از گذشته و ادامه خدمات بدون وقفه خواهیم بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا