یک دانه کوچک با خواص بزرگ برای سلامت بدن

دانه های کدو تنبل یا دانه های کدو تنبل از جمله مواد مغذی ترین غذاهایی هستند که در طب سنتی و تحقیقات تغذیه ای مدرن جایگاه ویژه ای دارند. این دانه های کوچک سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی ، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند که می توانند به طور مرتب طیف گسترده ای از بیماری ها را کنترل کرده و سلامت عمومی بدن را بهبود بخشند.
مهر نوشت: ترکیب منحصر به فرد اسیدهای چرب امگا -3 و امگا -3 به همراه فیبر و آنتی اکسیدان های طبیعی در دانه های کدو تنبل ، این غذا را به یک مکمل طبیعی برای سلامت قلبی عروقی تبدیل کرده است. مصرف روزانه این دانه ها باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب در بدن می شود و در نتیجه خطر فشار خون بالا ، گرفتگی ورید و حمله قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
از طرف دیگر ، دانه های کدو تنبل منبع غنی از روی ، منیزیم و ویتامین E هستند و وجود این عناصر نه تنها به تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت ها کمک می کند ، بلکه نقش مهمی در بهبود سلامت پوست ، بهبودی و جلوگیری از ریزش مو دارد. تحقیقات نشان می دهد که مصرف منظم دانه های کدو تنبل می تواند با افزایش جریان خون به پوست سر و حفظ نشاط پوست ، فولیکول های مو را افزایش دهد.
بهبود خواب و کاهش استرس با تریپتوفان طبیعی
یکی دیگر از ویژگی های قابل توجه دانه های کدو تنبل وجود اسیدهای آمینه به نام تریپتوفان است و این ترکیب در بدن به سروتونین و ملاتونین تبدیل می شود که هر دو نقش اساسی در بهبود خلق و خوی و کیفیت خواب دارند. بر این اساس ، کارشناسان توصیه می کنند افرادی که از اضطراب یا بی خوابی رنج می برند شامل دانه های کدو تنبل در رژیم غذایی خود هستند.
فواید این دانه تند و زننده محدود به سیستم ایمنی بدن و اعصاب نیست. تخم مرغ کدو تنبل برای سلامت مردان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از آنجا که مواد فعال موجود در آن از رشد غیر طبیعی پروستات جلوگیری می کند و نقش حمایتی در درمان پروستات خوش خیم دارد. همچنین در بهبود عملکرد مثانه و حل مشکلات ادراری مؤثر است.
منیزیم ، فسفر و کلسیم موجود در دانه کدو تنبل آن را به یکی از بهترین منابع غذایی برای تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان تبدیل می کند. به همین دلیل ، کارشناسان توصیه می کنند که افراد متوسط و سالمندان این ماده مغذی را به طور مرتب در رژیم غذایی خود قرار دهند.
کنترل قند خون و کمک به بیماران دیابتی
از دیگر خصوصیات مهم بذر کدو تنبل ، نقش آن در کنترل قند خون است. فیبر و آنتی اکسیدان های موجود در این دانه باعث جذب قند در بدن می شوند و از نوسانات شدید قند خون جلوگیری می کنند. موضوعی که برای بیماران دیابتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. علاوه بر این ، خواص ضد التهابی دانه های کدو تنبل می تواند در کاهش درد و التهاب ناشی از بیماری هایی مانند آرتریت روماتوئید و آرتروز مؤثر باشد.
علاوه بر همه اینها ، آنتی اکسیدان های قوی و ترکیبات فنلی در دانه کدو تنبل به عنوان یک سپر طبیعی در برابر رادیکال های آزاد عمل می کنند و بدن را از آسیب سلولی محافظت می کنند. نتایج برخی از مطالعات نشان می دهد که مصرف این دانه خطر ابتلا به سرطان مانند سرطان معده و پستان را کاهش می دهد.
پیشگیری از سرطان با دانه کدو تنبل
آنتی اکسیدان ها در دانه های کدو تنبل مانند کاروتنوئیدها و ویتامین E از بدن در برابر آسیب رادیکال آزاد محافظت می کنند و خطر ابتلا به برخی سرطانها از جمله سرطان معده و پستان را کاهش می دهند.
در عین حال ، آنها هشدار می دهند که با وجود خواص فراوان ، مصرف غیر ضروری دانه های کدو تنبل می تواند منجر به مشکلاتی مانند افزایش وزن یا ناراحتی دستگاه گوارش شود. بنابراین بهترین راه تعادل این دانه مغذی به همراه سایر مؤلفه های یک رژیم غذایی سالم است.
خصوصیات کدو تنبل در طب سنتی
طب سنتی دانه های کدو تنبل سرد و خشک را می شناسد. خربزه بذر کدو تنبل و گانگبین. از جمله خواص دانه های کدو تنبل ، بذرهای کدو تنبل می توانند گرمای بدن را تعدیل کرده و خلط گرم و آسیب دیده را تسکین دهند. دانه های کدو تنبل همچنین با تنظیم گرمای بدن می توانند تب را تسکین دهند. علاوه بر این ، روغن دانه کدو تنبل می تواند در تسکین خشکی مغز و درمان بی خوابی و همچنین تب گرم و سل مؤثر باشد. عفونت و تورم مجاری موارد دیگری است که می تواند در درمان مؤثر باشد.
خصوصیات الکتریکی کدو تنبل برای مو
یکی از خصوصیات دانه کدو تنبل کمک به سلامت مو است. دانه های کدو تنبل حاوی ویتامین هایی مانند ویتامین A و ویتامین K ، روی و اسیدهای چرب امگا -3 هستند که برای سلامت مو و پوست سر بسیار مؤثر هستند. اسیدهای چرب امگا -3 می توانند التهاب را کاهش دهند و از این طریق رشد مو را تقویت کرده و از ریزش مو جلوگیری می کنند. دانه های کدو تنبل می توانند مو را محکم تر ، روشن تر و ضخیم تر کنند. یکی از عناصر مفید مورد استفاده در شامپو “روی” برای از بین بردن شوره سر است و دانه های کدو تنبل با “روی” دارای خواص ضد قارچ است و از پوست سر ، تحریک و تحریک پذیری جلوگیری می کند.
مصرف روزانه دانه های کدو تنبل و ماساژ سر با روغن این دانه می تواند به تسکین شوره سر کمک کند. کمبود ویتامین A باعث خشکی و شکنندگی کدو تنبل حاوی بتا -کاروتن و بتا -کاروتن ویتامین A پس از مصرف می شود. در نتیجه ، مصرف دانه های کدو تنبل نیز از خشکی مو و پوست سر جلوگیری می کند. همچنین با جلوگیری از خشکی از شوره سر جلوگیری می کند.
خواص کدو تنبل برای پوست
از دیگر خصوصیات دانه های کدو تنبل می توان به تأثیر آن در حفظ سلامت پوست اشاره کرد. اسیدهای چرب ضروری موجود در دانه کدو تنبل می توانند سطح روغن و رطوبت پوست را حفظ کرده و از آکنه و خشکی پوست جلوگیری کنند. اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در دانه کدو تنبل می توانند پوست را تغذیه کرده و انعطاف پذیری پوست را افزایش دهند. کمک به آکنه و آکنه یکی دیگر از خصوصیات دانه کدو تنبل است. دانه های کدو تنبل دارای خواص ضد التهابی هستند و با روی ، قرمزی و زخم های صورت را کاهش می دهد و از این طریق به درمان آکنه کمک می کند.
روی همچنین دارای خواص ضد باکتریایی است و بر غدد چربی تأثیر می گذارد و فعالیت آنها را کاهش می دهد ، در نتیجه ترشح چربی و احتمال آکنه را کاهش می دهد. از دیگر خصوصیات دانه های کدو تنبل شامل خواص ضد آن است. دانه های کدو تنبل می توانند روند پیری را کاهش داده و باعث درخشش پوست و جوانی شوند. همچنین دارای آنتی اکسیدان هایی است که رادیکال های آزاد شده را خنثی می کنند و از چین و چروک جلوگیری می کنند. علاوه بر این ، “روی” در تخم مرغ کدو تنبل کلاژن را حفظ کرده و به جوان سازی و جوان سازی پوست کمک می کند.
یک فنجان دانه کدو تنبل و یک تخم مرغ را با مقداری روغن به یک خمیر ضخیم تبدیل کنید. این خمیر را به مدت پانزده دقیقه روی صورت خود بمالید و بعد از این مدت صورت خود را با آب بشویید تا پوستی صاف و روشن داشته باشد.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین