یک جادوی غذایی برای حفظ سلامت بدن

در طول پاییز ، برداشت میوه ها و سبزیجات مورد انتظار در بازارهای کشاورزان و فروشگاه های مواد غذایی آغاز می شود. کدو تنبل ، کدو تنبل ، که به نظر می رسد همه توجه را به خود جلب می کند ، فقط برای کنده کاری نیست. آنها همچنین پر از مزایای سلامتی هستند.
مهر در یک خبرنامه نوشت: کدو تنبل متعلق به خانواده کدو تنبل است. رنگ آن معمولاً نارنجی زرد یا تیره جسورانه است و پوست ضخیم و نامناسب است. کدو تنبل یا کدو تنبل شیرین و نرم و نرم است. کالری کدو تنبل بسیار کم است. یکی از خصوصیات کدو تنبل برای دستگاه ادراری ضد سنگی ، ادرار آور و جلوگیری از برخی کریستال ها در کلیه های سنگی است.
خواص کدو تنبل در طب ایرانی
کدو تنبل سرد است و انواع کدو تنبل ، ادرارآور و تب است. دانه های کدو تنبل ، به ویژه پوست سبز ، ضد کرم هستند. در نتیجه ، مصرف 1 تا 2 گرم دانه کدو تنبل برای بزرگسالان و 1 تا 2 گرم کودک تجویز می شود. کدو تنبل باعث می شود سینه نرم و سرفه و سرفه آسان شود. روغن دانه کدو تنبل برای تسکین بواسیر بسیار مفید است.
پر از پتاسیم
یکی از مهمترین مواد معدنی بدن ، پتاسیم اصلی در تنظیم فشار خون و محافظت از بدن در برابر سکته مغزی و بیماری های قلبی است. یک رژیم غذایی غنی از پتاسیم می تواند با از بین بردن سدیم اضافی از بدن ، فشار خون را کاهش دهد.
فیبر پر از فیبر
هر فنجان کدو سبز دارای فیبر 5 گرم است که به ما کمک می کند احساس طولانی تری داشته باشیم. خوردن یک وعده غذایی غنی از فیبر نه تنها انرژی شما را در طول روز حفظ می کند ، بلکه به جلوگیری از هضم و جلوگیری از یبوست نیز کمک می کند.
ویتامین A.
کدو تنبل حاوی یک آنتی اکسیدان قدرتمند به نام بتا -کاروتن است که پس از مصرف به ویتامین A تبدیل می شود. یک فنجان کدو تنبل بیش از 2 ٪ از نیاز روزانه توصیه شده ویتامین A را فراهم می کند. ویتامین A به جلوگیری از آسیب دیدن چشم کمک می کند و بینایی ما را روشن نگه می دارد.
کدو تنبل به دلیل فواید سلامتی بسیار مورد توجه است و دلیل خوبی دارد. این کدو تنبل زمستانی یک سبزی نیست ، بلکه میوه ای سالم است که حاوی دانه های خوراکی مغذی است. کدو تنبل یک منبع تغذیه ای ، پر از ویتامین ها ، آنتی اکسیدان ها و فیبر است و به دلیل طعم و بافت شیرین ، کدو تنبل یک افزودنی عالی برای هر وعده غذایی است.
مزایای کدو تنبل برای سلامت کودکان
اگر می خواهید به سرعت بخشیدن به روند رشد بینایی فرزندان خود کمک کنید و همچنین برای جلوگیری از سایر اثرات چشمگیر چشم در آینده اقدام کنید ، کدو تنبل یک معجزه است.
گرفتن ویتامین A کافی به کودک شما اجازه می دهد تا در هر دو روز و شب بهتر ببینند ، این به معنای داشتن یک کودک شادتر است ، بنابراین باید در پاییز برای بینایی کودک خود از کدو تنبل استفاده کنید.
به هضم غذا کمک کنید
نکته دیگری که می تواند باعث ناراحتی کودکان شود ، حرکت روده آنهاست. بعضی اوقات اطمینان از تعادل مناسب غذاها برای تثبیت دستگاه گوارش کودک و جلوگیری از یبوست دشوار است. کدو تنبل منبع خوبی از فیبر است ، اما می توانید به آن اعتماد کنید تا حرکات روده را تنظیم کنید.
خصوصیات بارداری در بارداری
کدو تنبل منبع خوبی از فولات (ویتامین B2) است که در دوران بارداری ضروری است. مصرف کافی فولات به جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین کمک می کند و از رشد سالم مغز و نخاع پشتیبانی می کند. بتا کاروتن در کدو تنبل نیز برای رشد جنین ، سیستم ایمنی بدن و رشد چشم ضروری است.
ویتامین ها و مواد معدنی موجود در کدو تنبل ، از جمله ویتامین A و ویتامین C ، برای مادر و نوزاد مفید هستند. با این حال ، لازم به ذکر است که مصرف بیش از حد این گیاه در دوران بارداری و شیردهی می تواند بیش از حد روده ها را تحریک کرده و منجر به ناراحتی دستگاه گوارش شود. به این ترتیب ، اگر می خواهید در دوران بارداری و شیردهی کدو تنبل و دانه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
مواد مغذی اساسی را فراهم می کند
کدو تنبل پر از مواد مغذی ضروری است. برخی از مهمترین مواردی که برای کمک به کودک در پیشرفت می تواند از داشتن کدو تنبل در رژیم غذایی خود حاصل شود. کدگذاری تنبل حاوی کلسیم است که به رشد استخوان های قوی تر کمک می کند. منیزیم نیز برای این کار مفید است و همچنین به طور طبیعی آرام است.
کدو تنبل همچنین سرشار از فسفر است که فواید زیادی برای رشد کودک دارد. این شامل عملکرد مغز برای هضم ، حفظ سلولهای بافتی و هورمونهای متعادل است. همچنین پتاسیم زیادی وجود دارد که تعادل آب و اسید موجود در خون را تنظیم می کند.
خصوصیات کدو تنبل برای کبد
کدو تنبل سرشار از آنتی اکسیدان ها ، به ویژه بتا -کاروتن است که بدن به ویتامین A تبدیل می کند. ویتامین A با جلوگیری از آسیب اکسیداتیو و کاهش التهاب ، از عملکرد کبد پشتیبانی می کند. استرس اکسیداتیو و التهاب علل عمده بیماری کبد مانند بیماری کبد چرب و سیروز کبد است.
خواص کدو تنبل برای سرماخوردگی
کدو تنبل یک غذای مغذی است که می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی کمک کند. این گیاه سرشار از ویتامین های A و C است که به حفظ سیستم ایمنی سالم کمک می کند. ویتامین A نقش مهمی در حفظ سلامت پوست و غشاهای مخاطی دارد و اولین سد در برابر پاتوژن های بیماری زا است. ویتامین C همچنین به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی ، تولید و عملکرد گلبول های سفید خون را که بخشی از سیستم ایمنی بدن هستند ، تقویت می کند.
دستورالعمل آسان کدو تنبل
مانند بسیاری از میوه ها و سبزیجات فصلی دیگر ، کدو تنبل به راحتی پخته می شود و در ظروف اصلی و دسرها گنجانده می شود. هنگام پخت با کدو تنبل ، می توانید آن را بشویید ، بخار کنید و به سوپ و سوپ اضافه کنید. در اینجا یک دستورالعمل کدو تنبل مناسب برای بچه هایی که سرشار از مواد مغذی هستند ، آورده شده است.
به یاد داشته باشید ، بیش از حد مصرف کدو تنبل و دانه های آن ممکن است باعث عوارضی مانند مشکلات دستگاه گوارش ، واکنش آلرژیک یا تداخل در داروهای خاص شود. اگر می خواهید کدو تنبل و دانه های آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید ، توصیه می کنیم در مورد میزان بدن مورد نیاز خود با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین