اخبار سلامت

یافتن دقیق مکان تومور با دستگاه راهبری جراحی مغز و اعصاب

به گفته خبرنگار اجتماعی آژانس خبری Tasnim ، یک شرکت مبتنی بر دانش موفق شده است با یک چهارم از قیمت نمونه بیرونی مشابه ، علوم اعصاب (نورونویسم) تولید کند که یافتن محل دقیق منطقه تومور در جراحی ها یا تومورها دشوار است.

شرکت سیستم جراحی هوشمند Parseh (PARSIS) از سال 2006 فعالیت خود را در زمینه سیستم راهنمایی جراحی آغاز کرده است. این شرکت سیستم عامل های توسعه یافته خود را برای ساخت سیستم های منحصر به فرد متناسب با نیازهای کاربر در زمینه های مختلف آموزش جراحی و سیستم راهنمایی جراحی فراهم کرده است. این سیستم ها با استفاده از فناوری های مختلف ردیابی و فن آوری های پیشرفته درام ، تأثیر قابل توجهی در کاهش زمان ، انرژی و هزینه های لازم برای معالجه بیماران و آموزش جراحان دارند.

آلیرزا احمادیان ؛ مدیرعامل سیستم جراحی هوشمند Parseh (PARSIS) گفت: “ما درگیر تولید محصولات ناوبری مورد استفاده در پزشکی هستیم ، به ویژه ناوبری جراحی ، و مغز و عصبی جراحی (عصبی) یکی از محصولات مبتنی بر دانش این شرکت است.”

وی گفت: “این سیستم به عنوان ابزار کمک جراح برای یافتن محل دقیق ناحیه تومور (محل جراحی) در جراحی هایی که دسترسی به ضایعه یا تومور دشوار است استفاده می شود.” بنابراین ، احتمال آسیب رساندن به بافتهای سالم در مجاورت ناحیه تومور بیمار به حداقل می رسد و جراح می تواند جراحی خود را با اعتماد به نفس ، آرامش و البته به حداقل رساندن عوارض جانبی جراحی انجام دهد. استفاده از این سیستم همچنین احتمال حذف کامل تومور را افزایش می دهد. در نتیجه ، احتمال عود مجدد بیماری و لزوم کاهش مجدد به طور چشمگیری کاهش می یابد.

این سیستم برای استفاده در جراحی مغز و اعصاب ، گوش و بینی ، ارتوپدی ، ستون فقرات و غیره بسیار مفید است. تاکنون این سیستم در بیش از 95 بیمارستان تخصصی کشور توسط بیش از 190 جراح برتر در هزاران عمل جراحی مورد استفاده قرار گرفته است.

احمدیان به مزیت فنی جراحی مغز و عصب (نورونویسم) نسبت به یک نمونه اولیه خارجی اشاره کرد: صحت سخت افزار و نرم افزار سیستم ناوبری پارس با شرکت های رقیب خارجی مانند Brailab ، Medtronic و Stryker و از نظر فنی شبیه به استفاده در شرکت های ما و نرم افزار است. بهتر است در حین عمل از تصاویر ساختاری مانند CT و MRI و تصاویر عملکردی مانند FMRI ، DTI و غیره استفاده کنید و از محیط دوستانه تر استفاده کنید.

وی ظرفیت تولید سیستم جراحی مغز و اعصاب را 12 سیستم در سال توصیف کرد و گفت: “ما تاکنون به اکوادور ، روسیه و آلمان صادر کرده ایم.”

در پایان ، احمدیان خاطرنشان كرد: 30 نفر مستقیماً به طور مستقیم مشغول به كار هستند و 150 نفر برای تولید این محصول تلاش كرده اند.

به تازگی ، بیمارستان روحانی بابل با حمایت 40 ٪ از معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد دفتر ریاست جمهوری و صندوق توسعه فناوری نانو در نمایشگاه ایران و همچنین حمایت 60 ٪ از موسسه امداد و امید برای جراحی مغز و اعصاب پیشرفته ساخته شده است.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا