سلامت خانواده

کیسه چای سیاه ؛ بله یا خیر؟/ پاسخ دکتر مارک هیمن

نادیا زاکالواند: بسیاری از مردم جهان از نوشیدن چای سیاه لذت می برند. به عنوان مثال ، در انگلیس ، مردم روزانه بیش از 5 فنجان چای می نوشند و حدود 2 درصد از انگلیسی ها اعتراف می کنند که بین 2 تا 5 فنجان چای می نوشند.

اگر عاشق نوشیدن چای سیاه هستید ، به هشدار این پزشک در مورد کیسه های چای سیاه توجه کنید.

دکتر مارک هیمن (یک پزشک و نویسنده آمریکایی. او مدیر اصلی کلینیک کلیولند است و بنیانگذار و مدیر موسسه تحقیقات پزشکی در شبکه اجتماعی فیس بوک) در شبکه اجتماعی فیس بوک به مخاطبان خود گفت: “اگر شما یک چای سیاه هستید ، از کیسه های چای به جای کیسه های چای استفاده کنید.”

اگر استفاده از چایه های کیسه ای برای شما راحت تر است ، حتماً از موادی مانند بیسفنول E ، فتالاتها ، پلی پروپیلن و اپیکلروهیدرین عاری باشید. بهتر است نوع چایه های کیسه ای که الیاف گیاهی آلی ، پنبه یا گیاهی هستند ، درست کنید.

تحقیقات نشان داده است که هر فنجان کیسه چای حدود 1.5 میلیارد میکروپلاستیک و بیش از سه میلیارد نانوپلاستیک منتشر می شود. همچنین ، مقدار ذرات منتشر شده نایلون و پلی اتیلن تفاتالات که در چایه های کیسه ای آزاد می شوند هنگام خیس شدن در آب جوش ، چندین برابر بیشتر از میزان میکروپلاستیک در سایر غذاها هستند.

چای سیاه منبع عالی آنتی اکسیدان ها است ، اما کیفیت آن مانند هر غذای دیگر مهم است.

کیسه چای سیاه ؛ بله یا خیر؟/ پاسخ دکتر مارک هیمن

انواع کالاهای مصرفی ما ، مانند پوشاک ، اسباب بازی ، بسته بندی ، ظروف غذایی ، حتی لاستیک های اتومبیل ، میکروپلاست زیادی تولید می کنند و هوا ، غذا و آب ما را آلوده می کنند. این مواد در بدن ما منجر به التهاب و در نتیجه انواع بیماری ها می شود.

هنگام مصرف یک کیسه چای ، مراقب باشید که انواع مواد پلاستیکی مضر نباشید.

منبع:

قابل شستشو

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا