سلامت خانواده

کودکان در معرض تغییرات آب و هوا هستند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدعباس شیرالی با اشاره به گسترش تغییرات آب و هوا در جهان ، گفت: “امروز ما با عواقب بی شماری از تغییرات آب و هوایی از جمله طوفان های گرد و غبار ، امواج گرما و موارد مشابه روبرو هستیم و این تغییرات آسیب جدی و گسترده ای به جوامع بشری دارد.”

وی گفت: “تغییرات آب و هوا ، به ویژه در خاورمیانه و کشور ما ، تأثیرات قابل توجهی داشته است.” مطالعات نشان می دهد که بزرگسالانی که قبل از پنج سالگی یک واقعه شدید آب و هوایی را تجربه کرده اند ، به احتمال زیاد در معرض خطر بیشتری برای صدمات روانی ، اضطراب و مشکلات مشابه در بزرگسالی قرار دارند.

شیرالی گفت: آسیب دیدگی کودکان به دلیل وضعیت فیزیولوژیکی آنها قابل قبول تر هستند و هنگامی که در معرض تغییرات آب و هوا قرار دارند ، آنها بیماری هایی مانند آسمبیماری های تنفسی و بیماری های منتقل شده توسط ناوگان. همچنین ، شیوع سلامت روان و اختلالات سلامت روان و شیوع احساسات منفی در کودکان پیامدهای دیگر تغییرات آب و هوا است.

با توجه به اهداف پروژه “بررسی استراتژی های برای کاهش آسیب پذیری سلامت کودکان ناشی از تغییرات آب و هوا (آب و هوا) در جمهوری اسلامی ایران” ، وی گفت: “هدف کلی این طرح تدوین راهکارهایی برای کاهش اثرات تغییر آب و هوا در کودکان است.” در این پروژه ، ما یک بررسی کامل خواهیم داشت تا ببینیم تجربه جهان در مورد این تأثیرات و چگونگی مقابله با این پدیده ناگوار چیست.

یکی از اهداف این پروژه تدوین راهکارهایی برای مقابله با بیماری های تنفسی است که استانهای آزمایشی برای این مطالعه ، خوزستان ، شرق آزربایجان ، گیلان ، اصفهان ، خوراسان رازوی و سیستان و بلوچستان هستند.

وی افزود: “تعیین استراتژی ها برای کاهش تغییرات آب و هوا با تأکید بر بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی ، بررسی تغییرات آب و هوا و تأثیرات آن با تأکید بر بیماری ها. بحرانی حامل ها اهداف دیگر این پروژه برای تعیین راهکارهایی برای کاهش آسیب پذیری سلامت کودکان با تأکید بر بیماری های مربوط به استرس حرارتی ، به ویژه در استانهایی مانند خوزستان و تعیین راهکارهایی برای کاهش اثرات روانی تغییرات آب و هوایی ما هستند.

شیرالی بر لزوم اجرای پروژه در سطح ملی تأکید کرد: “اجرای این پروژه می تواند به عنوان یک سند استراتژیک ارزشمند برای سیاست گذاران بهداشت ارائه شود.” نتایج آن در گروه های کلیدی و شوراهای کلیدی مانند شورای ایمنی و بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت ، این امکان را دارد که به یک استراتژی ، دستورالعمل و دستورالعمل های اجرایی تبدیل شود که می تواند به استانها و در سراسر کشور ابلاغ شود. یکی از مهمترین دستاوردهای این پروژه امکان اجرای نتایج آن در این زمینه است.

وی با اشاره به اهمیت برخورد با پیامدهای تغییرات آب و هوایی ، افزود: “این طرح توانایی تبدیل شدن به مجموعه ای از سیاست ها و اقدامات اجرای را دارد که از طریق آن می توان اثرات منفی تغییرات آب و هوایی بر سلامت کودکان کاهش یافت.” تحقق این هدف دستاورد قابل توجهی در مسیر ارتقاء سلامت جامعه خواهد بود.

استاد کل گروه مهندسی بهداشت و ایمنی شغلی دانشگاه علوم پزشکی Ahvaz به محققان جوان توصیه کرد: در تحقیقات خود ، به دنبال شناسایی و حل مشکلات واقعی باشید و به سادگی تحقیقات خود را در فعالیت های آزمایشگاهی محدود نکنید. تحقیقات باید دارای مشکل و بر اساس نیازها و مشکلات جامعه باشد تا درک دقیق چالش ها ، استراتژی های علمی و عملی برای پرداختن به آنها ارائه شود. چنین تحقیقات ما می تواند مؤثر و کاربردی باشد.

وی گفت: “محققان باید تلاش کنند تا تحقیقات خود را طراحی کنند و رابطه خود را با سازمان های بین المللی تقویت کنند.” این مؤسسات بستر مناسبی برای تعامل علمی با جهان هستند که از طریق آن می توانند اطلاعات علمی خود را به اشتراک بگذارند و هم از اطلاعات آنها بهره مند شوند. این تبادل اطلاعات نقش مهمی در ارتقاء دانش دارد.

شیرالی با اشاره به تجربیات برخی از کشورها در زمینه تغییرات آب و هوایی ، گفت: “استفاده از این تجربیات و مطالعات در کشور می تواند به کاهش عواقب منفی این پدیده کمک کند و راه را برای رشد ، بلوغ و پیشرفت ایران هموار کند ؛ زیرا کشور ما نیز باید در مسیر توسعه پایدار مطابق با جامعه های پیشرو حرکت کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا