کنترل وضعیت بهداشتی انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم برفوی با اشاره به اینکه بر اساس قانون مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانه ها منوط به اخذ مجوزهای بهداشتی است، تصریح کرد: اداره کل امور مواد غذایی و آشامیدنی با هدف کنترل شرایط بهداشتی در مواد غذایی است. و مراکز نگهداری نوشیدنی ، پس از بازنگری حداقل استانداردهای فنی بهداشتی نگهداری محصولات غذایی و بهداشتی در سال 1392، به طور مستمر شرایط بهداشتی انبار خود را در مراکز مذکور ارزیابی و رتبه بندی می کند.
وی افزود: در صورت عدم رعایت شرایط قابل قبول سازمان غذا و دارو در انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی، طبق قانون برخورد می شود.
مطابق با برفنظارت بر رعایت مقررات بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی برای کنترل و حفظ سلامت محصولات و به تبع آن سلامت جامعه ضروری بوده و جزء مهمی از زنجیره تامین مواد غذایی محسوب می شود.