سلامت خانواده
کنترل قند خون با مصرف این نوع آجیل

بذرهای کدو تنبل منبع خوبی از منیزیم هستند ، مواد معدنی که نقش مهمی در تنظیم سطح قند خون دارد.
تحقیقات نشان داده است که مصرف بیشتر منیزیم با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه است و می تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد. دانه های کدو تنبل همچنین حاوی روی بالایی هستند که می تواند سطح قند خون طبیعی را حفظ کرده و سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشد.
میزان چربی سالم آن ، از جمله چربی های اشباع نشده ، به تنظیم قند خون کمک می کند. می توانید دانه های کدو تنبل را به عنوان میان وعده بپاشید یا روی سالاد ، سوپ یا جو دوسر بپاشید.
233233
منبع:خبرآنلاین