کنترل شدید واردات برنج برای حفظ سلامت جامعه
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، مجلل محمد علیزاده امروز با اشاره به روند نظارت بر واردات برنج گفت: تمامی برنج های وارداتی قبل از ورود به کشور از نظر آلودگی شیمیایی، میکروبی و فلزات سنگین مانند آرسنیک به دقت بررسی می شوند. این آزمایشات در مراکز تخصصی با استفاده از پیشرفته ترین تجهیزات انجام می شود تا سلامتی مصرف کنندگان را تهدید نکند.
وی با تاکید بر رعایت کامل استانداردهای ایمنی و بهداشتی در واردات مواد غذایی، افزود: محصولات غذایی وارداتی از جمله برنج تنها در صورتی مجاز به ورود به بازار هستند که دارای تمامی شاخص های کیفی و بهداشتی باشند در غیر این صورت از ورود محموله های نامطلوب جلوگیری می شود. از ورود به کشور
رئیس اداره فرآورده های غذایی ضمن حمایت از تولید داخلی گفت: در سیاست های کلان کشور بر تقویت تولید داخلی تاکید شده و واردات محصولات غذایی تنها در موارد ضروری و برای رفع نیاز مصرف کنندگان انجام می شود. در این زمینه سازمان غذا و دارو همواره سعی دارد ضمن نظارت کامل بر کیفیت محصولات وارداتی به توسعه و تقویت کشاورزی داخلی کمک کند.
وی همچنین به نگرانی نمایندگان مجلس در خصوص حمایت از تولید داخلی و موضوع ارز دارویی اشاره کرد و گفت: این نگرانی ها بسیار ارزشمند است و سازمان غذا و دارو در تلاش است تا واردات را مدیریت و سلامت محصولات را تضمین کند. با رعایت قوانین در بازار عرضه می شود.
رئیس اداره فرآورده های غذایی گیاهی سازمان غذا و دارو موضوع قاچاق برنج را رد کرد و تاکید کرد: بسیاری از محصولات از مجاری رسمی مانند پیله واری، ملوانی و تاب خوردن که زیر نظر وزارت بهداشت نیست. ورود به کشور که در برخی موارد حتی شامل کشتی های بزرگ نیز می شود، این مسیرها بدون هماهنگی با سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت انجام می شود. همچنین سازمان اموال تملکی طبق قانون، محصولات اظهار نشده، متروکه و قاچاق را در صورت قابل استفاده بودن به بازار می فروشد.
وی با بیان اینکه مردم باید با اطمینان کامل از محصولات غذایی عرضه شده در بازار استفاده کنند، گفت: سلامت مردم اولویت اصلی سازمان غذا و دارو است و تمام اقدامات نظارتی با هدف حفظ این سلامت انجام می شود.