کمبود 1 ویتامین باعث بی خوابی می شود

بی خوابی یکی از مشکلاتی است که بسیاری از افراد از آن رنج می برند ، در حالی که به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، کمبود برخی از مواد مغذی می تواند پایه و اساس آن باشد.
سبک تغذیه بر جنبه های مختلف سلامت تأثیر می گذارد ، بنابراین کمبود برخی از ریز مغذی ها می تواند مشکلات بسیاری ایجاد کند.
در این زمینه ، برخی از اختلالات جسمی یا روانی ممکن است با تغذیه بی ارتباط به نظر برسند ، که از روند بهبودی جلوگیری می کند. “بی خوابی” یکی از اختلالات است که کمبود برخی از مواد معدنی و ویتامین ها می تواند باعث ایجاد یا تشدید آن شود.
ویتامین B2
واقعیت این است که رابطه مستقیم بین اختلالات خواب و کمبود ویتامین B هنوز در دست بررسی است و اکنون مطالعات نشان داده اند که این رابطه می تواند در اثر کمبود این ویتامین ناشی از افسردگی باشد و باعث دوره های بی خوابی شدید شود.
یکی از فرضیه های بسیار جدی این است که کمبود ویتامین B می تواند علائم افسردگی را تشدید کند. اگر بی خوابی با چنین علائمی همراه است ، توصیه می شود با پزشک خود مشورت کنید تا روند درمان را به درستی انجام دهید. این امر به ویژه برای افرادی که سبک تغذیه ای دارند ، مهم است.
ویتامین D.
کمبود ویتامین D در بسیاری موارد به دلیل عدم وجود نور خورشید است. هنگامی که سطح این ویتامین در بدن کاهش می یابد ، یکی از تظاهرات به شکل اختلالات خواب خواهد بود. البته ، ناهنجاری این ویتامین نیز ممکن است با چنین مشکلی همراه باشد. محققان تأکید می کنند که این یک نقش در بروز خواب آلودگی در طول روز است.
برخی از مطالعات همچنین حاکی از آن است که هرچه ویتامین D کمتر بدن را بدست می آورد ، خوابیدن دشوارتر است. مصرف مکمل های ویتامین D و حداقل 5 دقیقه از نور خورشید برای تهیه این ویتامین کافی است.
هستند
کم خونی کمبود آهن با علائم مختلف همراه است. اولین مورد در مورد کم خونی کمبود آهن این است که فرد مستعد ابتلا به سندرم پاهای بی قرار است و بنابراین تأثیر جدی بر کیفیت خواب دارد. هنگامی که آهن بدن کافی نیست ، بدن نمی تواند اسید آمینه به نام تریپتوفان بسازد که برای تولید ملاتونین و سروتونین ضروری است.
سروتونین تأثیر مستقیمی بر خلق و خوی ، قدرت شناختی و رفتار و همچنین کیفیت خواب دارد و ملاتونین نیز در تنظیم چرخه خواب نقش اساسی دارد. بنابراین ، کمبود آهن باعث اختلالات خواب می شود. مصرف گوشت قرمز و کبد بهترین غذاها برای تأمین نیازهای بدن است که به همراه منابع آهنی باید با غذاهای ویتامین C مانند پرتقال خورده شوند تا جذب آهن را تسهیل کنند.
منیزیم
منیزیم به تنظیم ریتم روز به روز بدن کمک می کند و نقش مهمی در روند خواب و بیداری ایفا می کند. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که منیزیم به شل شدن عضلات و تسهیل خواب عمیق کمک می کند. علاوه بر این ، منیزیم در تولید ملاتونین و حامل های عصبی به نام GABA نقش دارد و روند خواب در تاریکی شب را تسهیل می کند.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین