کمبود داوطلب در تخصص های بیهوشی، طب اورژانس و اطفال

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، محمد رضا زافارغندی این آزمایش را به عنوان یکی از مهمترین آزمایشات در زمینه مراقبت های بهداشتی توصیف کرد ، در حاشیه بازدید از آزمون پذیرش دستیار پزشکی پنجاه و دوم که دیروز در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
وی تأکید کرد که داوطلبان بر اساس منافع خود در انتخاب این زمینه بنا شده اند و افزود: “برخی از رشته های تخصصی متأسفانه با کمبود داوطلبان و ورودی ها روبرو هستند و نیازهای کشور را برآورده نمی کنند ، بنابراین باید امتیازات ویژه ای در نظر گرفته شود.”
زفرقندی افزود: زمینه هایی مانند بیهوشی ، پزشکی اورژانس و کودکان از جمله رشته های مورد نیاز هستند ، اما به دلایل مختلف از جمله مشکلات تعرفه ، تعداد ورودی های آنها با نیازهای سیستم بهداشتی مطابقت ندارد. بنابراین ، راه حل های مؤثر باید طراحی و اجرا شوند.
وی افزود: “این موضوع در شورای عالی بیمه به طور جدی دنبال می شود.” با وجود افزایش ظرفیت 12 ٪ ، با توجه به وضوح MAJLIS ، ظرفیت ورودی این رشته ها هنوز ارائه نشده است و باید اقدامات مؤثرتری در نظر گرفته شود.
ظفرگندی همچنین به وضعیت دوره اقامت اشاره کرد: “این دوره از نظر کیفی قابل قبول و قابل تحمل است و در ماه های اخیر حقوق مقیم 30 ٪ افزایش یافته است ؛ این بیش از 30 ٪ برای ساکنان متاهل است.
در پایان ، وی خاطرنشان كرد: تبدیل دوره اقامت به كار در قالب برنامه و قانون بودجه كشور تصویب شده و از ابتدای سال جاری اجرا شده است.