سلامت خانواده

کمبود آمبولانس در کشور جدی است/ مرگ و میر مادران باردار کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شاهین شیرانی امروز – دوشنبه 30 آبان – در نشست خبری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه انتخاب رئیس جمهور با رای مردم فرصتی در حوزه سلامت است، اظهار داشت: امید است در حوزه بهداشت و درمان انتخاب شود. در کنار این فرصت، بسیاری از چالش ها در آینده حل خواهد شد و قانون حوزه بهداشت و درمان باید به این حوزه اختصاص یابد.

وی با بیان اینکه سلامت حق همه مردم است، افزود: اتفاقات مثبتی که در سال های اخیر در راستای ارتقای سلامت رخ داده است ادامه خواهد داشت و کنترل بیماری کرونا و تزریق 9 میلیون دوز واکسن در استان ادامه خواهد داشت. از مهمترین اقدامات انجام شده در این مدت می باشد. سالها گذشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه تعدادی از همکاران خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادیم و برای اینکه آسیبی به سلامت مردم وارد نشود، شهید شدند. با روحیه جهادی کار می کردند

شیرانی با اشاره به اینکه مسئولیت سلامت پنج و نیم میلیون نفر در استان اصفهان را بر عهده داریم، ادامه داد: از مهمترین اقدامات انجام شده می توان به اجرای کمپین ملی غربالگری فشار خون و دیابت اشاره کرد که تعداد بیشماری داشته است. نتایج مثبت به منظور شناسایی و کنترل بیماری.

وی بیان کرد: بیشتر چالش های حوزه سلامت مربوط به مسائل کلان کشور است و مهم ترین موضوع در این زمینه عدم تناسب تعرفه خدمات با خدمات ارائه شده است. برای هر واحد خدمات ارائه شده حدود 1.6 تا 2 واحد هزینه می شود و همین چالش باعث افزایش بدهی دانشگاه شده است.

کمبود پزشک متخصص یکی از نگرانی های اصلی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بیمه ها باید تقویت شوند و هزینه های مربوط به خدمات ارائه شده را بپردازند اما اکنون به دلیل عدم توانایی در پرداخت خدمات ارائه شده، پرداخت بیمه به دانشگاه ها با تاخیر انجام می شود. هزینه ها افزایش خواهد یافت.

شیرانی افزود: در حال حاضر حدود 1500 میلیارد تومان به تامین اجتماعی و 650 میلیون تومان به بیمه سلامت پرداخت شده است که از جمله مطالبات دانشگاه است که هنوز پرداخت نشده است و امید است با برنامه ریزی مناسب چالش ها برطرف شود، بنابراین پیشنهاداتی برای قانون بودجه سالانه و برنامه هفتم توسعه ارائه شده است.

وی تصریح کرد: اولویت اول سلامت مردم است که نباید تحت تاثیر مسائل دیگر قرار گیرد و اولویت دانشگاه در این سال ها رسیدگی به شهرستان های کم برخوردار بوده و دغدغه اصلی شهرستان های استان بوده است. کمبود پزشکان متخصص است که از تهران به استان اعزام می شوند. .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: در برخی رشته ها مانند مغز و اعصاب شاهد کمبود پزشک متخصص هستیم و سال گذشته دو متخصص مغز و اعصاب و یک متخصص مغز و اعصاب به استان اختصاص داده شد که باید بر اساس آن در استان توزیع شود. شاخص ها

شیرانی با بیان اینکه هر پرواز بالگرد اورژانسی برای انتقال بیماری ۱۲۰ میلیون تومان هزینه دارد، گفت: قطب سلامت در چند شهر استان اصفهان برای بهبود دسترسی مردم به خدمات ایجاد شده است و ایران یکی از بهترین کشورها در زمینه انتقال بیماری است. سطح علمی پزشکان و ارائه خدمات بهداشتی.

شایع ترین علل غیرواگیر مرگ قابل پیشگیری هستند

وی افزود: شایع ترین علت مرگ و میر بیماری های قلبی عروقی، تصادفات رانندگی و سرطان ها را شامل می شود که بیشتر این سه عامل مرگ و میر قابل پیشگیری هستند، بنابراین پایش شاخص های بهداشتی و بهبود سبک زندگی افراد به منظور جلوگیری از درگیر شدن افراد با سه عامل ذکر شده باید مورد توجه قرار گیرد. .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه باید از همه امکانات برای فعالیت های مورد نظر استفاده شود و بسیاری از فعالیت ها در مناطق و شهرستان ها با کمک خیرین و خود مردم انجام می شود، گفت: کمبود آمبولانس در سطح شهر وجود دارد. کشور یک موضوع جدی است و باید در این زمینه تدابیری اتخاذ شود. در بودجه 1404 نیز کمبودهایی دیده شده و در چند هفته اخیر 7 دستگاه آمبولانس جدید وارد سامانه شده است.

وی با بیان اینکه فرصت برای جوانان جمعیت محدود است و در صورت بسته شدن پنجره جمعیتی هیچ اقدامی چاره ساز نخواهد بود، تصریح کرد: افزایش تخت های فعال بستری در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از 4991 تخت به 5245 تخت. تخت ها افزایش تخت های ویژه بستری در بیمارستان های تابعه راه اندازی واحد مراقبت ویژه سکته مغزی حاد با 22 تخت در استان یکی از اقداماتی است که بین اکتبر 1400 تا اوت 1403 انجام شد.

وی ادامه داد: راه اندازی بیمارستان 42 تختخوابی شهید سلیمانی در شهرستان کم برخوردار ورزنه، راه اندازی کلینیک تخصصی زنان و زایمان و نازایی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی، نصب و راه اندازی هفت دستگاه ام آر آی در مراکز آموزشی درمانی، نصب و راه اندازی و راه اندازی 96 ماشین آلات. همودیالیز در مراکز تابعه دانشگاه و تهیه و تحویل 10 دستگاه آمبولانس به مراکز بهداشتی درمانی استان از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت است.

زمان انتظار برای کاشت حلزون به صفر رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: به روز رسانی درمان کاشت حلزون و به صفر رساندن زمان انتظار کاشت حلزون، راه اندازی 11 دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان های استان، کسب رتبه برتر در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور در زمینه میزان زایمان بدون درد پزشکی، اجرای کامل قانون تعرفه های خدمات پرستاری در مراکز درمانی و اجرای قانون بسته حمایتی از بیماران لاعلاج در مراکز دولتی از جمله افتخارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مدت مذکور است.

شیرانی افزود: وی در این مدت موفق به اجرای موفقیت آمیز طرح شهدای سلامت، ارتقای شاخص های واکسیناسیون کرونا، کاهش مرگ و میر و میر بیماران کرونایی و تزریق 9 میلیون دوز واکسن، در اجرای قانون حمایت از خانواده و جمعیت جوان در سال 1401 رتبه برتر کشور و در اجرای کمپین ملی سلامت و فشار خون و فشار خون را کسب کرده‌ایم. غربالگری دیابت

وی افزود: اجرای عملیات مبارزه با این بیماری در پنج مرحله و در بیش از 90 مرکز فعال در استان و کاهش مرگ و میر مادران باردار بر اثر عوارض بارداری و زایمان، راه اندازی چهار خانه بهداشت عشایری در استان تشکیل لانه، ادغام برنامه طب ایرانی در سامانه شبکه بهداشت و درمان و تکمیل 158 هزار و 106 شناسنامه طب ایرانی نیز از دیگر دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: در این مدت شاهد راه اندازی 12 رشته جدید در مقاطع مختلف فلوشیپ، PHD، کارشناسی ارشد، کارشناسی و MPH، کسب بالاترین استانداردهای اعتباربخشی آموزش پزشکی عمومی توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بوده است. دانشكده پزشكي موفقيت 26 دستيار تخصصي در كسب رتبه در 5 درصد برتر و 57 دستيار تخصصي در 10 درصد برتر در آزمون دایره المعارف تخصصی.

افزایش پایگاه های اورژانس شهری و جاده ای از 155 به 166 ایستگاه

شیرانی ادامه داد: ارتقای رتبه 200 دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نظام رتبه بندی جهانی تایمز، افتتاح اولین پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه، قرار گرفتن 30 نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در فهرست 2 درصدی بهترین دانشمندان جهان و قرار گرفتن 9 استاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در فهرست یک درصد بهترین دانشمندان جهان است. از دیگر افتخارات دانشگاه محسوب می شود.

وی گفت: راه اندازی خوابگاه متاهل برای اولین بار، افزایش پوشش انواع بیمه های دانشجویی و افزایش تسهیلات دانشجویی، اجرای تغییر سیاست ارزی داروهای تولید داخل یا طرح دروار، کسب رتبه اول در بین 63 دانشگاه در برنامه ارزیابی عملکرد معاونت غذا و دارو، نظارت مستمر بر صادرات محصولات به روسیه و کسب رتبه برتر کیفی در بین سه استان تجهیزات پزشکی کشور قطب تولید از دیگر اقدامات انجام شده در سال های مذکور است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: افزایش تعداد پایگاه‌های اورژانس شهری و جاده‌ای از 155 به 166 پایگاه، بهره‌برداری از هشت پد بالگرد اورژانس در استان و 27 بالگرد در حال ساخت، ارائه بازسازی و نوسازی 31 دستگاه آمبولانس پیش بیمارستانی. تهیه و تحویل شش دستگاه آمبولانس، 10 دستگاه موتور و دو دستگاه اتوبوس آمبولانس به اورژانس پیش بیمارستانی و تکمیل تجهیز و راه اندازی مرکز فرماندهی اورژانس دیسپچ مرکزی و پیش بیمارستانی استان اصفهان از دیگر دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی در این مدت است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا