سلامت خانواده

کشور دیابتی ها سومین کشور پرجمعیت جهان است – خبرگزاری مهر ایران و جهان

سلامت جو ، نشست خبری یازدهمین کنگره بین المللی ترمیم زخم و بافت (یارا) با حضور دکتر سید مهدی طبایی؛ دکتر سید مهدی طبایی، ایرنا رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی و رئیس کنگره، دکتر پروین منصوری، دبیر علمی کنگره، دکتر منصور جمالی زواره، دبیر علمی کنگره و دکتر محسن فاتح، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی معاونت علمی پزشکی و دبیر اجرایی کنگره در موسسه فناوری های زخم و ترمیم بافت یارا جهاد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر مهدی طبایی در این نشست با اشاره به تاریخچه برگزاری این کنگره گفت: این کنگره به همت جهاد دانشگاهی از یازده سال پیش با هدف ارائه آخرین دستاوردهای این حوزه با حضور محققان، اساتید برگزار می شود. ، دانشجویان و مهمانان از کشورهای مختلف.

وی موضوع کنگره را زخم های مختلفی عنوان کرد که امروزه مورد توجه نظام های سلامت جهان است. زخم ها علاوه بر ایجاد ناتوانی های مختلف، می توانند آثار زیان بار فردی و اجتماعی نیز داشته باشند.

دبیر کنگره با اشاره به دو نوع زخم حاد و مزمن گفت: زخم های حاد شامل زخم های ناشی از تصادف و جنگ و زخم های مزمن مانند دیابت. زخم های مزمن زخم هایی هستند که بیش از 6 هفته بهبود نیافته اند. دیابت عامل اصلی زخم های مزمن است.

وی با بیان اینکه بر اساس آخرین برآوردها، شیوع دیابت 6.5 درصد جمعیت کشور است، گفت: بیش از 460 میلیون نفر مبتلا به دیابت در دنیا داریم و سومین کشور پرجمعیت دنیا بعد از هند و چین است. .

وی افزود: از 4 نفر مبتلا به دیابت، 3 نفر زخم و از هر 4 نفر یک نفر دچار قطع عضو هستند. شیوع قطع عضو در اعضای فعال خانواده (مانند مردان) بیشتر است و خانواده با چالش های اقتصادی مواجه هستند.

طبایی خاطرنشان کرد: سالانه 45 میلیون نفر در دنیا به زخم دیابت مبتلا می شوند و افرادی که به زخم پای دیابتی مبتلا می شوند در مدت 5 سال 30 درصد بیشتر از بسیاری از سرطان های رایج مرگ و میر بیشتری دارند.

وی با بیان اینکه همه این مسائل اهمیت موضوع زخم را نشان می دهد، افزود: عوامل دیگری مانند چاقی روی زخم ها تاثیرگذار است. ایران ششمین کشور چاق جهان است که باعث زخم های مزمن می شود.

به گفته رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی؛ سومین عامل در بروز زخم، افزایش سن جمعیت است که می تواند بیماری های مزمن مختلف از جمله دیابت را تشدید کند. یک سوم افراد بالای 65 سال دیابت دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا