سلامت خانواده

کشور به سمت یک حفره جمعیتی پیش می رود

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از وبدا، صابر جباری فاروقی اظهار کرد: در سیاست های جمعیتی چندین برنامه بالادستی مربوط به بچه دار شدن و ما جمعیتی داریم که شامل سیاست های کلی جمعیت، سیاست های کلی خانواده، سیاست های کلی سلامت و حتی سیاست های کلی رفاه و فراهم کند اجتماعی است.

وی با بیان اینکه کشور به سرعت به سمت شکاف جمعیتی پیش می رود، افزود: ازدواج بسیار مهم است و اگر 10 میلیون نفر در سن ازدواج ازدواج کنند، نرخ باروری در سال های آینده رشد خواهد کرد، زیرا در کشور میانگین تولد اولین فرزند پس از ازدواج بیش از چهار سال سن دارد بچه دار شدن ازدواج در سالهای اول اتفاق نمی افتد.

رئیس مرکز جمعیت جوانان، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت به ضرورت مشارکت همه دستگاه های اجرایی کشور در حوزه جمعیت اشاره کرد و تصریح کرد: وزارت بهداشت می تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا کند. سلامت جمعیت، زیرا مراقبت های قبل، حین و بعد از بارداری، سلامت نوزادان و کودکان توسط وزارت بهداشت انجام می شود و وزارت بهداشت نقش ویژه ای در حوزه جمعیت دارد.

جباری ادامه داد: در سیاست کنترل جمعیت همه نهادها و وزارت بهداشت نقش خود را به خوبی ایفا کردند، اما در حال حاضر در راستای افزایش نرخ رشد جمعیت، وزارت بهداشت با تمام توان برای جوانان جامعه تلاش می کند. مهمترین مسئله در رشد جمعیت و بچه دار شدناین فرهنگ سازی است که افکار ذهنی مردم را تغییر دهیم تا فرزندان را به جای هزینه در نظر بگیرند.

وی گفت: 13 استان برخوردار کشور دارای کمترین مشکل از نظر درآمد، اشتغال و مسکن، کمترین نرخ باروری در کل کشور، سبک زندگی و نگاه به مادری تغییری نکرده و بسیاری از مردم با وجود تحصیلات بالا و شایسته درآمد، ازدواج و بچه دار شدن آنها نمی کنند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا