سلامت خانواده

کشنده ترین علت تصادفات جاده ای چیست؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

خبرگزاری مهر – گروه بهداشتی: تصادفات جاده ای یکی از مهمترین مشکلاتی است که هر سال هزاران نفر را می کشد و باعث آسیب جبران ناپذیری به خانواده ها و جامعه می شود. آمار نشان می دهد که هر سال حدود 6000 نفر در این کشور در اثر تصادفات ترافیکی می میرند ، که در زمان سفر مانند نوروز افزایش می یابد. در بعضی از این روزها ، تعداد مرگ و میر روزانه حتی به 2 تا 5 نفر می رسد.

از این رو با سعید مهر سوره ، معاون رئیس جمهور تحقیقات و آموزش سازمان اضطراری تهران ما بحث کردیم

مهمترین عامل در ایجاد تصادفات چیست؟

تصادفات معمولاً به سه عامل اصلی وابسته است و عامل انسانی در بروز تصادفات مؤثر است. عواملی مانند سرعت غیرمجاز ، خواب آلودگی ، استفاده از موبایل در هنگام رانندگی ، رانندگی مست ، غفلت از قوانین راهنمایی و رانندگی و عدم پوشیدن کمربند ایمنی مهمترین عوامل انسانی هستند.

وضعیت خودرو جنبه دیگری است که نقص فنی وسیله نقلیه ، فرسودگی ، لاستیک های نامناسب و مشکلات ترمز عواملی است که در تصادفات و شرایط جاده ای و شرایط محیطی دخیل است: جاده های ناامن ، عدم وجود علائم ترافیکی ، نارسایی آسفالت و شرایط نامطلوب آب و هوا (مانند بارش باران یا مه).

استراتژی های کاهش تصادفات چیست؟

برای کاهش این حوادث ، مجموعه ای از اقدامات باید مورد توجه قرار گیرد و با افزایش آگاهی عمومی از طریق آموزش و فرهنگ ، مانند پیشاهنگان اجتماعی مانند “نه به تصادفات” همچنین به افزایش نظارت پلیس و استفاده از دوربین های کنترل سرعت برای کاهش تخلفات رانندگی ، بهبود زیرساخت های جاده ای ، نصب علائم هشدار دهنده و افزایش کیفیت آسفالت توجه کنید.

بررسی و استاندارد سازی خودرو همچنین برای اطمینان از ایمنی وسایل نقلیه و تقویت قوانین و مجازات ها برای متخلفان ، مانند جریمه های سنگین برای رانندگی با ریسک بالا ، مهم است.

پیشاهنگ نقش مهمی در کاهش این مشکل دارد. این پیشاهنگان برای افزایش آگاهی رانندگان از خطرات رانندگی با ریسک بالا و رعایت سرعت ایمن و جلوگیری از سبقت غیرمجاز ، جلوگیری از رانندگی در حالت خواب ، عدم استفاده از تلفن همراه ، بستن کمربندهای صندلی برای رانندگان و سرنشینان ، توجه به رانندگی و رانندگی تنظیم شده اند. همه ما با رعایت قوانین رانندگی مسئول حمایت از زندگی و دیگران هستیم.

تصادفات جاده ای یکی از بزرگترین چالش های کشور است که سالانه حدود 6000 نفر را کشته است. این آمار نشان می دهد که تقریباً یک نفر در هر ساعت در اثر تصادفات درگذشت ، اما این ممکن است در اوج سفر دو برابر شود ، مانند تعطیلات نوروز. علاوه بر مرگ و میر ، هزاران نفر نیز از صدمات شدید و گاه جبران ناپذیری رنج می برند.

بسیاری از مردم فکر می کنند که حوادث فقط برای دیگران اتفاق می افتد ، اما واقعیت این است که هر راننده ای که مطابق با قوانین نباشد ، در معرض خطر است. “نه به تصادفات” با هدف پرورش و تغییر نگرش مردم نسبت به ایمنی جاده ها و به دنبال کاهش حوادث راهنمایی و رانندگی تنظیم شده است.

اهمیت اسکن “نه به تصادفات” چیست؟

این پیشاهنگ توجه بسیاری از افراد ، مقامات و حتی کارکنان وزارت بهداشت و سازمان های دیگر را به خود جلب کرده است. تأکید بر رئیس جمهور ، وزیر بهداشت و سایر مقامات بر این موضوع ، اهمیت این جنبش اجتماعی را نشان می دهد. مشارکت گسترده مردم و حمایت از سازمان های دولتی می تواند تأثیر بسزایی در کاهش تصادفات داشته باشد.

محورهای اصلی اسکن و اقدامات پیشگیرانه چیست؟

سرعت ایمن و جلوگیری از رانندگی غیرمجاز ، عدم استفاده از تلفن های همراه هنگام رانندگی ، جلوگیری از خواب آلودگی یا خستگی ، استفاده از کمربند ایمنی برای همه سرنشینان ، مشاهده فاصله ایمن با سایر اتومبیل ها ، توجه به علائم ترافیکی و کمک های اولیه در حوادث.

مسئله مهم دیگر که باید مورد توجه قرار گیرد ، آموزش کمکهای اولیه به مردم است. اگر مردم می دانند در طول حادثه چه کاری انجام دهند ، می توانند جان مجروحان را نجات دهند.

تماس سریع با بخش اورژانس (1) و اطلاعات مناسب در مورد وضعیت آسیب دیده ، باز کردن هوای آسیب دیده برای جلوگیری از خفگی ، کنترل خونریزی با اعمال فشار مستقیم بر زخم و حفظ پایداری گردن و ستون فقرات در موارد مشکوک به آسیب نخاعی و اقدامات پیشگیرانه.

هنوز هم به طور دقیق تأثیر اسکن را ارزیابی می کند ، اما پذیرش گسترده مردم و پیوستن به افراد مختلف به این کمپین نشان دهنده تأثیر آن است. به عنوان این اسکن و تقویت فرهنگ رانندگی ایمن ، امیدواریم که در آینده شاهد کاهش قابل توجهی در حوادث و تلفات جاده ای باشیم.

رانندگی ایمن در سفرهای نوروز ؛ برای پیوستن به اسکن “نه به تصادفات”

نوروز فرصتی برای سفر و گرفتن لحظات شاد با خانواده است. اما افزایش ترافیک در این زمان ، متأسفانه ، جاده ها را به یکی از تصادفی ترین مسیرهای سال تبدیل می کند. حوادث جاده نه تنها هزاران نفر را می کشد ، بلکه خاطرات سفر را برای بسیاری از خانواده ها تجربه تلخ و جبران ناپذیر می کند.

کشنده ترین علت تصادفات جاده ای چیست؟

یکی از مهمترین دلایل تصادف خستگی و خواب آلودگی است. مطالعات نشان داده اند که بیشتر تصادفات در فاصله 1 تا 2 کیلومتری مقصد رخ می دهد. چرا؟ راننده احساس نزدیکی به مقصد می کند و نیازی به استراحت ندارد ، تمایل به دستیابی سریعتر توجه را کاهش می دهد و خطر را افزایش می دهد و خستگی راننده در انتهای مسیر باعث کاهش واکنش راننده می شود.

چگونه از این خطر جلوگیری کنیم؟

استراحت منظم: حداقل 1 تا 2 دقیقه در هر 2.5 تا 4 ساعت متوقف شوید. از ماشین خارج شوید ، کشش کنید و نوشیدنی های خوبی مانند چای یا آب میوه مصرف کنید و رانندگی در شب را مدیریت کنید: برخی از افراد قادر به رانندگی در شب نیستند. اگر احساس خواب می کنید ، هرگز رانندگی نکنید.

همچنین ، مدیریت زمان سفر مهم است ، سفرهای نوروز در حال مسابقه نیستند! Huring و Hasty امنیت شما و همراهان خود را به خطر می اندازد.

استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ؛ یک ثانیه از غفلت ، یک عمر پشیمانی

یکی از خطرناک ترین رفتارهای رانندگی ، نگاه کردن به تلفن همراه است. خواندن یک پیام ، بررسی مسیر یا حتی یک مکالمه کوتاه می تواند همان ثانیه های مهم را برای جلوگیری از تصادف انجام دهد و وقتی به چرخ نگاه می کنید و به تلفن همراه خود نگاه می کنید ، مثل این است که چند ثانیه چشم خود را ببندید.

تعطیلات نوروز فرصتی برای لحظات شاد و باتجربه خانواده است ، اما لحظه ای از بی دقتی در جاده می تواند این خوشبختی را به یک فاجعه دردناک تبدیل کند. این حادثه فقط یک چیز نیست ، بلکه نتیجه عدم رعایت ایمنی و نادیده گرفتن قوانین رانندگی است.

هنگامی که یکی از اعضای خانواده در این حادثه مجروح یا گم شده است ، فقط یک عدد در تعداد تصادفات نیست ، بلکه غم و اندوه ابدی برای یک خانواده است و رانندگی با آرامش و مشاهده قوانین مهمترین اصل برای حفظ سلامتی و عزیزان ماست.

خودخواهی در رانندگی ممنوع! هر راننده باید بداند که تصمیمات وی به طور مستقیم بر زندگی و سرنوشت دیگران تأثیر می گذارد.

چگونه می توان یک سفر ایمن انجام داد؟

به پیام های پلیس و توصیه های ایمنی توجه کنید ، خستگی و خواب آلودگی را جدی بگیرید: هر 2.5 تا 4 ساعت رانندگی ، 2 دقیقه ، هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده نکنید: نگاه کردن به پیام های تلفنی مانند بستن چشم ما هنگام رانندگی و احترام به علائم راهنمایی است.

همچنین با سرعت ایمن حرکت کرده و فاصله ایمن را مشاهده کنید.

اهمیت جعبه کمک های اولیه در ماشین و خانه

داشتن صندوق کمک های اولیه در ماشین و خانه می تواند در صورت لزوم جان افراد را نجات دهد. هر جعبه کمک اولیه استاندارد باید شامل موارد باشد. گاز استریل و گاز ساده برای پانسمان زخم ، پهنای باند ، چسب زخم و نوار چسب پزشکی ، مواد مانند ضد عفونی کننده عیار و الکل ، دستکش یکبار مصرف و ماسک های پزشکی ، توریان (برای کنترل خونریزی شدید) ، قیچی سرم و پزشکی و آنژیوسیت ها و تجهیزات باز شدن راه هوایی (در صورت امکان و مهارت) موارد واجب در جعبه کمک های اولیه هستند.

جعبه کمک های اولیه باید در مکانی واقع شود که همه اعضای خانواده از آن آگاه باشند و به سرعت می توانند به آن دسترسی پیدا کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا