کره خطر مرگ زودهنگام را افزایش می دهد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار Mehr به نقل از مدیسون علاوه بر این ، محققان گزارش دادند كه جایگزینی کره با روغن های نباتی مانند كانول یا روغن زیتون خطر مرگ زودرس در افراد را كاهش می دهد.
نتایج نشان می دهد که جایگزین کردن 2 گرم کره در روز- کمتر از یک قاشق غذاخوری- با روغن های گیاهی می تواند به هر دلیلی خطر مرگ در افراد را کاهش دهد و به ویژه به دلیل سرطان.
“یکی زdi»، محقق ارشد و دستیار تحقیقاتی در بیمارستان زنان و تیپ من در بیانیه ای گفت: “آنچه شگفت انگیز است ارتباط بزرگی است که ما پیدا کردیم.” “وقتی کره را در رژیم غذایی روزانه با روغن های گیاهی جایگزین کردیم ، خطر مرگ کمتری داشتیم.”
این یافته ها بر اساس داده های رژیم غذایی و بهداشتی از بیش از 5 نفر است که بیش از سه دهه به عنوان بخشی از سه مطالعه طولانی مدت توسط متخصصان بهداشت مورد بررسی قرار گرفته اند. هر چهار سال یک بارشرکت کنندگان به پرسش آنها به رژیم غذایی خود پاسخ دادند.
مصرف کل کره شامل کره و مارگارین ، کره و کره قابل پخش برای پخت و پز و سرخ کردن در خانه است.
تخمین زده می شود که استفاده از روغن های گیاهی بر اساس استفاده از افراد در سس های سرخ کردن ، پخت ، پخت و پز و سالاد انجام شود.
نتایج نشان می دهد که افرادی که کره بیشتری می خورند نسبت به افرادی که کمترین مقدار کره را می خورند در معرض خطر مرگ هستند.
در مقابل ، افرادی که بیشترین روغن نباتی را مصرف می کردند ، 2 درصد کمتر از افرادی که کمترین مصرف روغن های گیاهی را مصرف می کردند ، در معرض خطر مرگ بودند.
تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که جایگزینی حتی مقدار کمی کره روزانه با روغن های گیاهی می تواند خطر مرگ را کاهش دهد.
محققان در یادداشت های پس زمینه گفتند که روغن های کره و گیاهی حاوی انواع مختلفی از اسیدهای چرب هستند و این اسیدهای چرب روی بدن متفاوت کار می کنند.
کره از نظر اسیدهای چرب اشباع که با کلسترول بالاتر و سفت شدن رگها همراه است ، زیاد است. این چربی ها همچنین با التهاب و فعالیت هورمونی همراه است که می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.
از طرف دیگر ، روغن های گیاهی دارای اسیدهای چرب اشباع نشده تری هستند که می توانند کلسترول را کاهش دهند ، به حفظ سلامت سلول و مغز ، مبارزه با التهاب و حتی در جذب ویتامین های خاص کمک کنند.
“کره اغلب با الگوهای تغذیه ناسالم همراه است ، در حالی که روغنهای گیاهی معمولاً با الگوهای سالم تری مانند رژیم مدیترانه ای هستند ای و رژیم های غذایی مبتنی بر گیاهخواری مرتبط هستند. “این رژیم های غذایی سرشار از مواد مغذی و چربی های سالم هستند که به طور موثری خطر ابتلا به بیماری های مزمن و مرگ زودرس را کاهش می دهند.”