سلامت خانواده

کره بخوریم یا نه؟ – اخبار آنلاین

به گزارش خبرآنلاین، اگر فردی هستید که به طور مرتب میوه، سبزیجات و سایر مواد غذایی ضد سرطان مصرف می کنید، مقداری کره را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

به عنوان یک تقویت کننده طعم فوری، کره می تواند طعم غذاهای مورد علاقه ما را افزایش دهد، با این حال به بسیاری از ما مدت ها گفته شده است که مصرف این مکمل خامه ای را به دلیل محتوای چربی اشباع بالای آن به حداقل برسانیم.

نتایج تحقیقات نوظهور در دهه 1950، که فرضیه رژیم غذایی قلب نامیده می شود، نشان می دهد که مصرف چربی های اشباع شده خطراتی را برای سلامت قلب ما به همراه دارد که بر اساس نظرات فعلی در مورد غدد درون ریز، دیابت و چاقی است.

برای چندین دهه، بسیاری از ما معتقد بودیم که کره برای سلامتی ما مضر است، با این حال، تحقیقات جدیدتر این ادعا را تغییر داده است. هنگامی که کره با دقت مصرف شود، ممکن است واقعا برای سلامتی ما مفید باشد، به خصوص زمانی که خطر ابتلا به سرطان به میان می آید.

آیا کره با سرطان مبارزه می کند؟

ما با کمک بتاکاروتن کره با سرطان مبارزه می کنیم. به گفته موسسه ملی سرطان ایالات متحده، این آنتی اکسیدان غذایی به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از مواد شیمیایی مضر به نام رادیکال های آزاد کمک می کند. چنین آسیبی با توسعه سرطان همراه است.

دریافت مقدار زیادی بتاکاروتن از رژیم غذایی مهم است، اما مکمل ها داستان دیگری هستند. کارشناسان مرکز کوه سینا گزارش دادند که چگونه برخی از نتایج تحقیقات نشان داده است که مکمل های بتاکاروتن ممکن است خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان ریه را در افراد سیگاری افزایش دهد.

یک توضیح احتمالی برای این ارتباط این است که منابع غذایی بتاکاروتن در مقابل آسیب سلولی بیشتر از مکمل ها محافظت می کنند.

کره تنها یکی از بسیاری از محصولات لبنی است و رابطه بین مصرف لبنیات و خطر ابتلا به سرطان هنوز به تحقیقات بیشتری نیاز دارد. این امر به ویژه در مورد انواع مختلف سرطان صادق است. به عنوان مثال، بتاکاروتن موجود در کره ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه یا سرطان پروستات کمک کند، اما برخی از کارشناسان می گویند که عکس این موضوع در مورد محصولات لبنی صادق است.

آیا مارگارین مانند کره با سرطان مبارزه می کند؟

دکتر مرو مورس از مرکز طب یکپارچه اندرسون اظهار داشت: ما شواهدی داریم که نشان می دهد ارتباط قوی تری بین مصرف لبنیات و ایجاد سرطان پروستات وجود دارد.

وی افزود: لبنیات به جای آن ممکن است در محافظت در برابر سرطان سینه و روده بزرگ موثرتر باشد. در حالی که کره ممکن است به طور بالقوه در برابر انواع خاصی از سرطان محافظت کند، آیا می توان همین را در مورد مارگارین نیز گفت؟

این جایگزین محبوب کره ای در طول سال ها کمی تغییر کرده است. انتشارات سلامت هاروارد گزارش داد که در گذشته، مارگارین حاوی مقادیر بیشتری چربی ترانس بود.

چربی های ترانس با افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی و کلسترول بالا مرتبط هستند. علاوه بر این، تحقیقات منتشر شده در سال 2012 در مجله بین المللی سرطان نشان داد که محتوای چربی ترانس موجود در مارگارین با افزایش حساسیت به برخی سرطان ها از جمله سرطان ریه، رکتوم و سینه مرتبط است.

از آن زمان، بسیاری از مارگارین‌ها چربی‌های ترانس را حذف کرده‌اند و در عوض پر از چربی‌های غیراشباع (چربی‌های سالم) شده‌اند، با این حال، کره و مارگارین هر دو کالری بالایی دارند که در صورت مصرف بیش از حد می‌تواند خطراتی برای سلامتی ایجاد کند. انجام دادن

کارشناسان توصیه می کنند کره تهیه شده از گاوهایی که با علف تغذیه می شوند یا از روغن زیتون یا آووکادو استفاده کنید، زیرا اینها منابع غنی تری از بتاکاروتن برای مبارزه با سرطان هستند. فقط مراقب هرگونه افزودنی در لیست مواد تشکیل دهنده محصول باشید.

مواد تشکیل دهنده کره چیست؟

کره منبع غذایی غنی از اسید لینولئیک مزدوج (CLA)، همچنین منبع خوبی از ویتامین A (از طریق محتوای بتاکاروتن) است. با این حال، کره منبع غنی از چربی اشباع شده (از جمله اسید میریستیک) و کلسترول است که هر دو با افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط هستند.

همانطور که در بالا ذکر شد، کره حاوی اسید لینولئیک مزدوج است و نتایج تحقیقات نشان می دهد که دارای خواص ضد سرطان سینه است، اما چربی کره خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد و شواهد اپیدمیولوژیک نشان می دهد که این عامل بر اثرات مثبت بالقوه اسید لینولئیک مزدوج آن بیشتر است. محتوا. او انجام می دهد.

چقدر کره مصرف کنیم؟

توصیه می شود مصرف چربی اشباع خود را به کمتر از 10 درصد از کل کالری روزانه خود محدود کنید، به عنوان مثال، اگر روزانه 2000 کالری می خورید، 22 گرم چربی اشباع شده یا حدود سه قاشق غذاخوری (42 گرم) کره است. . بنابراین، بهتر است روزانه 1 تا 2 قاشق غذاخوری (14 تا 28 گرم) همراه با سایر چربی های سالم مانند روغن زیتون، آجیل، دانه ها، روغن نارگیل، آووکادو و ماهی های چرب مصرف شود.

آخرین کلمه

کره سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفیدی مانند بوتیرات و اسید لینولئیک کونژوگه است. محصولات لبنی پرچرب مانند کره با کاهش خطر چاقی، دیابت و مشکلات قلبی مرتبط است، با این حال، کره نیز کالری و چربی اشباع شده بالایی دارد و باید در حد اعتدال از آن لذت برد. بهتر است آن را همراه با ترکیبی از چربی های مفید برای قلب مانند روغن زیتون، آووکادو، آجیل، دانه ها و ماهی های چرب مصرف کنید.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا