کرفس؛ دوست قلب و دشمن فشار خون

کرفس گیاهی چمن این یک خانواده گیاه شناسی است که شامل جعفری ، هویج ، شوید و رازیانه است. گیاهان کشت شده برای ریشه ، معروف به کرفس ، گونه ای مجزا از گیاهان هستند که برای ساقه های خود کشت می شوند ، ما در این مقاله در مورد کرفس صحبت می کنیم. گیاه کرفس ساقه های طولانی و فیبر تولید می کند که دارای ترد ، آبدار و معطر ، چمن ، شیرین و تند هستند.
کرفس همچنین یک عنصر مشترک در سوپ ها ، خوشه ها ، چاشنی ها ، سالاد ، سالاد ، غذاهای گوشت سرخ شده و سرخ شده است. دانه کرفس علاوه بر ساقه و ریشه را می توان خشک کرد و به عنوان ادویه در هر دو کامل و سنگ زنی استفاده کرد. و از برگها می توان به عنوان یک سبزی معطر در بسیاری از غذاها و همچنین خشک و به عنوان چاشنی استفاده کرد.
کرفس سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که به مبارزه با رادیکال های آزاد سرطان کمک می کند. حاوی دو فلاونوئیدهای بی شمار – apiigenine و لوتئولین – که ممکن است سلولهای سرطانی در بدن را از بین ببرد. Apigin یک عامل پیشگیرانه در شیمی درمانی است و خواص ضد سرطان رادیکال های آزاد در بدن را از بین می برد و باعث مرگ سلولهای سرطانی می شود. همچنین اتوفاژی را تقویت می کند ، که از طریق آن بدن سلولهای ناکارآمد را که به جلوگیری از بیماری کمک می کنند ، از بین می برد.
خصوصیات ضد سرطان لوتئولین روند تولید مثل سلولی را مهار می کند. این فلاونوئیدها در کرفس پتانسیل درمان سرطان لوزالمعده و قفسه سینه را دارند. همچنین گفته می شود کرفس دارای چند ضلعی های تخریب پذیر است. این ترکیبات شیمی درمانی پتانسیل جلوگیری از چندین سازمان سرطان را دارند.
خواص کرفس برای کاهش التهاب
کرفس پر از آنتی اکسیدان های گیاهی است که دارای خاصیت ضد التهابی هستند. همچنین منبع مهمی از فلاونول ها است. یک مطالعه دیگر توسط دانشگاه ایالتی اوهایو نشان داد که آب کرفس برای کاهش وزن یا عصاره کرفس نیز فعالیت پروتئین های خاص مرتبط با التهاب را کاهش می دهد.
خواص کرفس برای تنظیم فشار خون
کرفس حاوی یک ماده شیمیایی گیاهی به نام ویتالید است که دیواره شریان ها را شل می کند و جریان خون را افزایش می دهد. عضلات صاف همچنین رگ های خونی را گسترش داده و به کاهش فشار خون کمک می کند. یک مطالعه ایرانی در مورد موش ها ، خصوصیات فشار ضد خون کرفس را به همان فیتوشیمیایی نسبت داد. کرفس همچنین سرشار از نیترات است که ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند. مطالعات دیگر در مورد خواص فیتوشیمیایی عصاره بذر کرفس همچنین نشان می دهد که ممکن است سطح فشار خون را کاهش دهد.
خواص کرفس برای سلامت قلبی عروقی
کرفس معمولاً در طب سنتی به عنوان یک ماده ضد فشار خون تجویز می شود. این می تواند به حفظ سلامت قلبی عروقی کمک کند. یک مطالعه در ایران نشان داد که عصاره برگ کرفس می تواند پارامترهای قلبی عروقی بی شماری مانند کلسترول ، تری گلیسیریدها و کلسترول بد را بهبود بخشد. کرفس سرشار از پلی فنول ها است که دارای مزایای ضد التهابی و قلبی عروقی است. با این حال ، برای درک این مزیت کرفس در انسان ، تحقیقات بیشتری لازم است.
دستگاه گوارش
تحقیقات هنوز محدود است. با این حال ، شواهد حکایات نشان می دهد که کرفس ممکن است سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند. فیبر طبیعی در کرفس آن را به یک غذای مهم برای دستگاه گوارش تبدیل می کند. فیبر محلول کرفس توسط باکتری های روده بزرگ تخمیر می شود. این فرآیند اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تولید می کند که یکی از آنها سلامت دستگاه گوارش را تقویت می کند. کرفس همچنین حاوی فیبر نامحلول است و ممکن است حرکات روده را تقویت کند.
خواص کرفس برای تقویت ایمنی
کرفس حاوی ویتامین C است. این مواد مغذی ممکن است ایمنی را تقویت کند. آنتی اکسیدان ها در کرفس همچنین می توانند در بهبود ایمنی شما نقش داشته باشند. سلول های متعدد سیستم ایمنی بدن برای عملکرد بهینه و پیشگیری از بیماری به ویتامین C وابسته است. همچنین مشخص شده است که مکمل ویتامین C غلظت ایمونوگلوبولین ها در خون را که ترکیبات اصلی سیستم ایمنی بدن هستند ، افزایش می دهد. با این حال ، برای درک این مزیت کرفس ، تحقیقات بیشتری لازم است.
آب کرفس برای لاغری
کرفس می تواند ترکیبی واضح و خوشمزه از بسیاری از غذاها باشد و دانه ها و عصاره های آن ممکن است طیف گسترده ای از فواید سلامتی را فراهم کنند. همچنین می تواند یک میان وعده مفید و کم کالری ایجاد کند. شایان ذکر است که طب سنتی و بیشتر تحقیقات بر روی عصاره کرفس نسبت به مصرف کرفس متمرکز است ، با این وجود شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مصرف میوه و سبزیجات تازه از بسیاری جهات می تواند برای سلامتی فرد مفید باشد.