کدام غذاها سلامت قلب را تضمین می کنند؟

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بیماری های قلبی و عروقی یکی از اصلی ترین مشکلات سلامتی در جهان است، اما نتایج مطالعات متعدد نشان می دهد که پیروی از یک رژیم غذایی سالم می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا حد زیادی کاهش دهد، مصرف مواد غذایی مناسب سطح کلسترول خون را کاهش می دهد، فشار خون را تنظیم می کند و التهاب را کاهش می دهد.
سبزیجات برگ دار
سبزیجات برگی مانند اسفناج، کلم پیچ و غیره سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند، ویتامین K موجود در این غذاها از سلامت رگ های خونی محافظت می کند. همچنین سبزیجات برگ دار حاوی نیترات هستند که به طور طبیعی فشار خون را کاهش داده و عملکرد رگ های خونی را بهبود می بخشد.
انواع توت ها
توت فرنگی، زغال اخته و سایر انواع توت ها سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند و استرس اکسیداتیو را کاهش می دهند. مواد مغذی موجود در توت ها رگ های خونی را سالم نگه می دارند و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهند. سفتی شریان ها مصرف روزانه توت ها با کاهش فشار خون و بهبود عملکرد قلب و عروق همراه است.
غلات کامل
غلات کامل مانند برنج قهوه ای، جو، جو و گندم کامل سرشار از فیبر به خصوص فیبر محلول هستند که سطح قند خون را کاهش می دهد. نتایج مطالعات همچنین نشان می دهد که مصرف روزانه غلات خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد، توصیه می شود غلات کامل را با غلات تصفیه شده جایگزین کنید که باعث بهبود عملکرد قلب می شود.
منابع غنی از امگا 3
مصرف منابع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 برای بهبود سلامت قلب توصیه می شود، زیرا سطح تری گلیسیرید را کاهش می دهد، فشار خون را تنظیم می کند و التهاب را کاهش می دهد. ماهی های چرب، دانه کتان، دانه چیا و گردو سرشار از این مواد غذایی مفید هستند و از سفت شدن رگ های خونی و آریتمی قلبی جلوگیری می کنند.
آجیل و دانه ها
مغزها و دانه هایی مانند بادام، گردو، دانه کتان و دانه چیا سرشار از چربی های اشباع نشده، فیبر، پروتئین گیاهی و آنتی اکسیدان هستند، این غذاها سطح کلسترول مضر خون را کاهش می دهند، سطح کلسترول خوب خون را افزایش می دهند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.



