کتابچه راهنمای کاهش مواد غذایی در خانوارها – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسد“این جزوه برای اولین بار در کشور با محتوای بسیار ساده و در عین حال کاربردی در علوم پزشکی و خانوارها منتشر شده است ، و امیدواریم با پرورش و توسعه آگاهی از حذف مواد غذایی ، گام مهمی در این راستا بردارند.”
اسماعیلزاده خاطرنشان كرد: در سراسر جهان ، تقریباً یك سوم از غذاهای تولید شده برای مصرف انسان از بین می رود یا دور ریخته می شود ، كه معادل حجم كلی 1.5 میلیارد تن در سال است. این هدر دادن این نه تنها منابع طبیعی ، آب و انرژی را هدر می دهد ، بلکه تأثیرات منفی زیادی بر محیط زیست و تغییرات آب و هوا نیز دارد. بنابراین ، کاهش از دست دادن مواد غذایی یک مسئولیت متداول است که نیاز به همکاری خانواده ها ، دولت ها و سازمان ها دارد.
مدیر کل دفتر تغذیه وزارت بهداشت گفت: با چند نکته ساده در مورد برنامه ریزی مواد غذایی ، خرید هوشمند و متناسب با نیاز به غذا ، نگهداری و پخت مناسب در صورت لزوم ، مدیریت غذا و بازیافت و توزیع مجدد مواد غذایی ، ما می توانیم علاوه بر هزینه. جوی در هزینه ها ، ضایعات مواد غذایی را در سطح خانه کاهش داده و اثرات محیطی را در دراز مدت کاهش دهید.
وی افزود: هر فرد و خانواده نقش مهمی در حفظ منابع طبیعی و آینده پایدار ایفا می کنند و افزود: “با آگاهی و تلاش مشترک ، می توانیم گامی مؤثر در این مسیر برداریم.”
اسماعیلزاده تأکید کرد: با توجه به اهمیت بیش از حد غذا در این کشور ، امسال ، از متخصصان تغذیه که در مراکز جامع خدمات درمانی کشور کار می کنند ، از آنها خواسته شده است که بر اساس آنچه در این جزوه بیان شده است ، آموزش های لازم را برای خانواده ها در مورد استراتژی های کاهش زباله های غذایی در خانه انجام دهند. علاوه بر این ، این دفتر یک روز کاهش روز جهانی را از سال 4 برگزار می کند تا این مسئله مهم در کشور را برجسته کند و اقدامات مختلفی را در این زمینه انجام دهد.