کبد چرب ؛ یک مهمانی خاموش که بی سر و صدا پیشرفته است! – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

Azita Hekmat ، متخصص تغذیه ، استاد تغذیه بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، به آژانس خبری Mehr گفت: “کبد چرب بیماری است که به دلیل ازدحام بیش از حد ، به ویژه در یک وعده غذایی ، چربی را در سلولهای کبد جمع می کند.” در مرحله اولیه یا درجه 2 ، این تجمع چربی هیچ علامتی ندارد و فقط از طریق سونوگرافی یا فیبر اسکن قابل تشخیص است.
وی افزود: متأسفانه ، از آنجا که این بیماری در مراحل اولیه هیچ علامتی ندارد ، بیشتر مردم متوجه آن نمی شوند و این باعث پیشرفت آن می شود. ” با افزایش میزان چربی در سلولهای کبدی ، این سلول ها به احتمال زیاد آسیب دیده و پارگی می شوند. در این حالت ، آنزیم های کبد وارد جریان خون می شوند و سطح آنها در آزمایش خون افزایش می یابد.
Wisdom Shows ادامه داد: طبق مطالعات ، در 5 ٪ موارد ، افراد مبتلا به کبد چرب نیز چربی خون بالایی دارند ، اما این دائمی نیست و در بعضی از افراد ، حتی با چربی خون طبیعی ، امکان ایجاد کبد چرب نیز وجود دارد. در صحنه درجه 2 ، آسیب سلولهای کبدی افزایش می یابد و آنزیم های بیشتری وارد خون می شوند ، اما بسیاری از بیماران هنوز بدون علامت هستند و فقط در بررسی های معمول یا سونوگرافی متوجه بیماری خود می شوند.
وی تأکید کرد: 5 ٪ از مبتلایان به کبد چرب شکم زیادی دارند و تجمع چربی در شکم نیز دیده می شود ، اما در 5 ٪ افراد دارای وزن طبیعی نیز ممکن است این بیماری را ایجاد کنند. در این افراد ، بدن توانایی کافی برای دفع چربی از سلولهای کبدی و انتقال آن به گردش خون ندارد ، که منجر به کبد چرب می شود.