کاهش کلسترول با گزینه های گیاهی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی
به گفته خبرنگار Mehr به نقل از پزشکی خبر تدیداده های یک بررسی منظم و تجزیه و تحلیل متا این نشان می دهد که استفاده کوتاه مدت از گزینه های گیاهی ممکن است به کاهش کلسترول بد ، کلسترول کل و وزن کمک کند.
گزینه های دیگر گوشت گیاه از جنبه های گوشت تقلید می کند اما از گیاهان تولید می شود.
این یافته ها نشان می دهد که جایگزینی گوشت با گزینه های گیاهی به مدت 2 هفته یا کمتر ممکن است به کاهش کلسترول کل تا 2 ٪ و کلسترول بد (LDL) کمک کند ، تا 5 ٪ در بزرگسالان بدون بیماری قلبی عروقی.
محققان نتیجه گرفتند که استفاده از گزینه های گوشت گیاهی ممکن است به افراد در حال انتقال به رژیم های غذایی گیاهی کمک کند ، اما محققان باید مطالعات طولانی مدت را انجام دهند تا در واقع اثرات قلبی متابولیک گزینه های گوشت گیاهی را بررسی کنند.
داده های اخیر نشان می دهد که مصرف پروتئین گیاهی بیشتر و مصرف کمتر پروتئین حیوانی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و بیماری عروقی را کاهش دهد. کرونر قلب کمک می کند.
مطالعه حاضر نشان می دهد که اخیراً به دلیل دلایل سلامتی و محیطی ، علاقه به خوردن گوشت کمتر و روی آوردن به غذاهای گیاهی افزایش یافته است.
گزینه های گوشت گیاهی دارای ارزش غذایی متفاوتی هستند. بسیاری از آنها غذاهای فوق العاده پردازش شده در نظر گرفته می شوند.
تجزیه و تحلیل که فقط به گزینه های جایگزین مبتنی بر گزینه های دیگر قارچ این ناشی از قارچ ها نشان داد که غذاهای مبتنی بر غذا به نظر می رسد قارچ به طور قابل توجهی به کلسترول کل و کلسترول LDL کمک می کند.
محققان خاطرنشان می کنند که محصولات قارچ آنها تمایل دارند سطح بالاتری از فیبر ، چربی اشباع کمتری و چربی اشباع بالاتر نسبت به سایر گزینه های گیاهی داشته باشند.