بهداشت و درمان

کاهش کلسترول با مصرف جایگزین‌های گیاهی

داده های بررسی سیستماتیک و متا آنالیز نشان می دهد که استفاده کوتاه مدت از جایگزینی گوشت گیاهخواری ممکن است به کاهش کلسترول بد ، کلسترول و وزن کمک کند.

گزینه های دیگر گوشت گیاه از جنبه های گوشت تقلید می کند اما از گیاهان تولید می شود.

این یافته ها نشان می دهد که جایگزینی گوشت با گزینه های گیاهی به مدت 2 هفته یا کمتر ممکن است به کاهش کلسترول کل تا 2 ٪ و کلسترول بد (LDL) کمک کند ، تا 5 ٪ در بزرگسالان بدون بیماری قلبی عروقی.

محققان نتیجه گرفتند که استفاده از گزینه های گوشت گیاهی ممکن است به افراد در حال انتقال به رژیم های غذایی گیاهی کمک کند ، اما محققان باید مطالعات طولانی مدت را انجام دهند تا در واقع اثرات قلبی متابولیک گزینه های گوشت گیاهی را بررسی کنند.

داده های اخیر حاکی از آن است که مصرف پروتئین گیاهی بیشتر و مصرف کمتر پروتئین حیوانی می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و بیماری عروق کرونر قلب کمک کند.

مطالعه حاضر نشان می دهد که اخیراً به دلیل دلایل سلامتی و محیطی ، علاقه به خوردن گوشت کمتر و روی آوردن به غذاهای گیاهی افزایش یافته است.

گزینه های گوشت گیاهی دارای ارزش غذایی متفاوتی هستند. بسیاری از آنها غذاهای فوق العاده پردازش شده در نظر گرفته می شوند.

تجزیه و تحلیل ، که فقط از گزینه های مبتنی بر مایکوپروتئین برای قارچ ها ناشی می شود ، نشان داد که غذاهای مبتنی بر مایکوپروتئین به نظر می رسد کلسترول کل و کلسترول LDL را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

محققان خاطرنشان كردند كه محصولات مایكوپروتئین تمایل دارند سطح بالاتری از فیبر ، چربی اشباع كمتری و چربی اشباع بالاتر نسبت به سایر گزینه های گیاهی داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا