اخبار سلامت

کاهش نرخ زاد و ولد در کشور؛ تولدها به زیر یک میلیون نفر رسید

به گفته خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تاسنیم ، Hojjatoleslam Abdul Hussein Khosrowpanah امروز در روز ملی جمعیت که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد ، گفت: سال گذشته ، میزان تولد به زیر یک میلیون و در برخی از استان ها حتی مرگ و میر افزایش یافته است.

وی افزود: “چندین ستون اساسی در جمعیت حاکم وجود دارد.” رهبر عالی در سال 2014 ، در قالب 14 بند ، سیاست های عمومی جمعیت عمومی را به رهبران نیروها ابلاغ کرد. همچنین ، در سال 2012 ، شورای عالی انقلاب فرهنگی ، در قالب 5 مقاله و 6 یادداشت ، سیاست های استراتژیک تصویب شده که شامل پشتیبانی ، تشویق ، فرهنگی و اقتصادی است. علاوه بر این ، قانون حمایت از خانواده و جوانان از جمعیت نیز در سال 1400 به تصویب رسید که تکالیف وزارتخانه ها و پشتیبانی مالی ، اداری ، مالیاتی ، فرهنگی و بهداشتی را مشخص می کرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت که از نظر ساختار ، قانون و سیاست خلاء وجود ندارد: طبق مطالعات ، سه ملزومات وجود دارد. یکی از آنها عدم وجود اتاق مشاهده هوشمند است. ما به یک اتاق یا اتاق نظارت هوشمند نیاز داریم که به طور مداوم وضعیت جمعیت و نرخ باروری را کنترل می کند. این داده ها باید به اطلاعات ، تجزیه و تحلیل و سپس برنامه ریزی تبدیل شوند. در حال حاضر ، داده ها صرفاً جمع آوری می شوند ، اما مورد تجزیه و تحلیل قرار نمی گیرند و به یک راه حل تبدیل می شوند.

وی از فقدان نقشه اجرایی به عنوان یک مشکل دیگر و شکاف در جوانان جمعیت استفاده کرد و افزود: “ما سیاست و مستند داریم ، اما برنامه عملیاتی را نداریم.” اجرای این سیاست ها دشوار و پرهزینه است ، اما باید اقدامات اساسی در زمینه فرهنگی انجام شود. همه آژانس ها باید به جمعیت دلبستگی فرهنگی داشته باشند و مسائل مربوط به جمعیت را منعکس کنند.

Khosrowpanah گفت که این عقیده که لحظه زندگی تحت خواست خدا است باید تقویت شود و می گوید: “وقتی برخی می گویند همه شرایط فراهم نمی شود ، ما ازدواج نمی کنیم و یا زایمان نمی کنیم ، این نشان دهنده ضعف اعتماد و اعتماد به خدا است.”

“به طور کلی ، مسئله جمعیت صرفاً اقتصادی یا قانونی نیست ؛ بلکه یک مسئله فرهنگی ، مذهبی و مدیریتی است که مستلزم مشاهده هوشمندانه ، یک برنامه اجرایی روشن و ترویج اعتقادات مذهبی و اجتماعی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا