کاهش مصرف گوشت برای سلامت عمومی مفید است – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

در آستانه روز جهانی مواد غذایی ، با اشاره به تمرکز مصرف کنندگان بر سلامت و تغذیه عملکردی ، عبدالحیم بهفار گفت: مصرف کنندگان علاوه بر تأمین انرژی ، به دنبال غذاها و نوشیدنی هایی هستند که علاوه بر تأمین انرژی ، مزایای ملموس برای سلامت جسمی و سلامت روانی نیز دارند. نوشیدنی ها و محصولات سرشار از پروتئین ، فیبر و ترکیبات گیاهی مانند آداپتورها نمونه هایی از این فرآیند هستند.
وی افزود: “توجه به پایداری و محیط زیست دیگر یک موضوع فرعی نیست و مارک ها برای کاهش اثرات زیست محیطی محصولات خود به بسته بندی های قابل بازیافت و قابل بازیافت روی آورده اند.” این تغییر نه تنها یک نیاز صنعتی بلکه پاسخی به نیاز جامعه به مسئولیت ها نیز هست.
وی گفت: “استفاده از هوش مصنوعی و اتوماسیون در مدیریت تولید و پیش بینی تقاضا باعث کاهش زباله و افزایش بهره وری شده است.” گزارش ها نشان می دهد که استفاده از این فناوری ها می تواند خطاهای پیش بینی را تا 5 ٪ کاهش داده و به میزان قابل توجهی ضایعات غذایی را کاهش دهد.
وی همچنین به اهمیت یک رژیم غذایی سالم و پایدار اشاره کرد و گفت: مطالعات علمی نشان می دهد که کاهش مصرف گوشت به همراه غلات کامل و غلات می تواند باعث بهبود سلامت عمومی و جلوگیری از میلیون ها نفر از مرگ و میر شود. این باید در سیاست گذاری و تولید محصولات غذایی در نظر گرفته شود.
Behfar خاطرنشان کرد: نوآوری در طعم و تجربه حسی محصولات غذایی نیز در حال گسترش است. مارک ها همچنین برای طراحی نوشیدنی ها و غذاها برای ترکیب طعم های جذاب و دلتنگ برای جذب نسل جوان طراحی شده اند.