کاهش فشار خون و خطرات قلبی با مصرف میوه و سبزیجات – خبرگزاری مهر ایران و جهان
سلامت جو به نقل از سلامتی نتایج این کارآزمایی نشان داد افرادی که دو تا چهار فنجان میوه و سبزیجات را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه میکنند، فشار خون کمتری دارند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهند و همچنین سلامت کلیهها را بهبود میبخشند.
«منیندر کاهلونسرپرست تیم تحقیقاتی و دانشیار دانشگاه میگوید: «این از توصیه ما حمایت میکند که میوهها و سبزیجات باید درمان اولیه برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا باشد، زیرا ما هر سه هدف سلامت کلیه، کاهش فشار خون را برآورده میکنیم.» تگزاس در آستین. خون و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی با میوه ها و سبزیجات.
به گفته محققان، پزشکان ابتدا باید از مردم بخواهند که میوه ها و سبزیجات بیشتری قبل از شروع داروهای فشار خون مصرف کنند.
دکتر دونالد و پسرمحقق ارشد و پروفسور طب داخلی دانشگاه تگزاس توضیح داد: مداخلات غذایی برای مدیریت بیماریهای مزمن اغلب توصیه نمیشوند و حتی کمتر اجرا میشوند، زیرا چالشهای زیادی برای وادار کردن بیماران به اجرای آنها وجود دارد. با این حال، آنها موثر هستند و از کلیه و قلب محافظت می کنند.
و پسر ما باید تلاش های خود را افزایش دهیم تا آنها را در مدیریت بیمار بگنجانیم و به طور گسترده تر، رژیم های غذایی سالم را برای جمعیت های در معرض خطر بیماری های کلیوی و قلبی عروقی در دسترس قرار دهیم.”
و پسر او گفت: «این کارآزمایی بالینی بر اساس مطالعات قبلی انجام شده است که نشان میدهد رژیمهای غذایی سرشار از پروتئین حیوانی باعث افزایش سطح اسید خون و سلامت کلیهها میشود، زیرا این اندام بیش از حد کار میکند تا این اسیدها را از خون فیلتر کند.» او صدمه می بیند.”
او توضیح داد: «ما فرض کردیم که یکی از راههایی که میوهها و سبزیجات هم برای کلیهها و هم برای قلب سالم هستند، این است که میزان اسید موجود در رژیم غذایی و در نتیجه میزان اسیدی را که کلیهها باید دفع کنند، کاهش میدهند.» می دهند.”
برای این کارآزمایی، محققان گروهی متشکل از 153 بیمار مبتلا به فشار خون بالا و سطح اسید خون بسیار بالا را به سه گروه تقسیم کردند.
یک گروه میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کردند، گروهی دیگر روزانه دو قرص بی کربنات سدیم مصرف کردند و گروه سوم مراقبت های استاندارد را دنبال کردند.
گروه بی کربنات سدیم از سلامت کلیه بهتری نسبت به گروه کنترل برخوردار بود، اما از مزایای فشار خون و سلامت قلب گروه میوه و سبزیجات برخوردار نبود.
علاوه بر این، افرادی که میوه و سبزیجات بیشتری میخوردند، به دوز کمتری از داروهای فشار خون نیاز داشتند.